Vloggen!?

by - april 09, 2017

Vaak krijg ik de vraag; 'Wanneer ga je weer eens ga vloggen?' Tja, ik weet niet zo goed wat ik daar op moet antwoorden. Aan de ene kant zou ik volmondig "Ja" willen zeggen, aan de de andere denk ik; "Nee, vloggen gaat het niet worden voor mij". Ik zal jullie uitleggen waarom.


Wekelijks word ik geïnspireerd door mijn favoriete vloggers, wat zou ik dat ook graag zo doen. Heel graag zelfs! Soms zijn er echt wel momenten in ons leven dat denk ik; dit was perfect geweest voor een vlog. Zoals bijvoorbeeld de verjaardagen van de jongens, daar had ik echt een leuke vlog van kunnen maken en er zijn echt momenten geweest dat ik denk; Damn waarom heb ik dit niet gefilmd voor een vlog.

Maar ik ken mezelf, verjaardagen en kinderfeestjes zijn al een flinke stressfactor voor mij, dus als ik dat ook nog leuk zou moeten filmen op de juiste momenten dan was er een dubbele stressfactor geweest en ik denk dat het dan echt dramatisch met me was afgelopen. Ook leek het mij geweldig om te vloggen over de deelname aan de Stevensloop, gewoon wat leuke beelden, maar dan zou er iemand mee moeten die mij wil filmen en dat vind ik ook weer zo wat.

Dus eigenlijk vind ik het eigenlijk gewoon lastig dat vloggen; het filmen kost veel tijd, het kost ook veel tijd om te editen en ben ik er nog niet echt van overtuigd dat ons leven boeiend genoeg is om naar te kijken. En dat blijkt ook wel uit de kijkcijfers op mijn youtube-kanaal. Mijn eerste vlog had een bepaald aantal kijkers, maar degenen die daar opvolgden behaalde niet eens de helft van deze kijkers, dus er zit ook niet echt een groei in.

Misschien gaan de jongens en ik vloggen als Martijn weer een weekje gaat vissen eind april, dan is het leuk voor Martijn en als het leukt uitpakt kan ik het ook online zetten. Maar goed mijn antwoord op de vraag; Wanneer ga je weer eens vloggen is dus?:  Ik zou heel graag willen vloggen, maar dan moet het wel perfect zijn en dat lukt me (nog) niet!

Stiekem maakte ik toch nog een vlog van de kinderfeestjes van de jongens, tijdens het editen kwam ik er al snel achter dat er véél schoonheidsfoutjes in zitten, dus het bewijs dat ik geen goede vlogger ben. ;) Hieronder vind je het filmpje.
Mocht je interesse hebben in de andere vlogs die we tot nu toe maakte, kijk dan op mijn youtube-kanaal of bekijk ze hieronder.


You May Also Like

3 Comments

 1. Echt je doet het super leuk, ik had vanmorgen een leuk gesprek met je, met daarin je enthousiasme, je facial expressions onbeschrijfelijk, soms mis ik die wel in je vlog.
  Op de een of andere manier moet je denk ik de camera als een persoon gaan zien en bam, niet bang zijn om foutjes te maken, who cares! ook een tipje, zeg aan het einde dat mensen op het duimpje moeten drukken en gratis kunnen abonneren =)misschien helpt het ook om eens te starten met bijv instagram stories super leuk en kun je al wennen. ook wanneer je iets op 1 plek doet met de kinderen, laat de camera mee lopen =) oja en echt je hooeft niet voor uren aan materiaal te hebben 5min is al genoeg! ik vind je iig super, lees graag je blog's en je vlog's ook geweldig! ga zo door toppertje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, super leuk dit bericht!! Het was idd een heel fijn gesprek vanochtend, ik krijg er weer energie van. Dank je wel voor je feed-back, daar ben ik heel blij mee! ThanXs voor de tips.

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: