Weekoverzicht week 16; Cityrun, Liefdesbrief, Koningsdag en Gezelligheid!

by - april 26, 2017

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht! Leuk dat je meeleest.

Maandag 2e Paasdag
We starten de dag met een lekker uitgebreid ontbijt, lekker broodjes uit de oven, eitjes enz.  Daarna werken de jongens hun Pokemon lijst bij, ze hebben er heel wat af te strepen. Ook maken we een lijstje van de Pokemon die we nog kunnen evolueren. Het zijn er niet meer zoveel ;)


s'Middags doen Martijn en ik mee aan de Cityrun, misschien hebben jullie er al overgelezen afgelopen zondag in mijn uitgebreide blog hierover. We lopen beide een persoonlijk record!


Dinsdag
Weer gewoon werken helaas, valt altijd tegen na zo een extra vrije dag. De jongens naar school en oma Bep past op. 's Avonds maken we flink misbruik van de fietskunsten van de jongste, we gebruiken hem om de eieren van de Pokemon uit te lopen (fietsen dus) door hem om het huis te laten fietsen. Gelukkig vind hij het zelf helemaal fantastisch en is super trots dat hij dit mag doen!


Woensdag
Vandaag lekker vrij en de jongens naar school, ik geef me zelf ook vrij van het hardlopen, dus als de jongens op school zijn loop ik gelijk door voor wat boodschapjes en de rest van de ochtend rommel ik wat in huis.

s'Middags eindelijk weer naar de gym, na 3 weken kinderfeestjes is iedereen blij dat we er weer zijn.


Na de gym rijden we gelijk door naar oma, die viert haar verjaardag! We kletsen gezellig met familie en kennissen en we eten ook gezellig een hapje mee. Na het eten vertrekken we weer huiswaarts en pak ik nog een uurtje yoga.

Als ik 's avonds naar bed ga en ik kijk nog even bij de jongens, vind ik Snoes bij de oudste op zijn bed ♥


Donderdag
Vandaag werken en naar school! Al we op het schoolplein komen, krijgt de oudste een envelop van "zijn" vriendinnetje in zijn handen gedrukt, een echte liefdesbrief, zo schattig! Helaas is hij typisch een man, dus ik moet hem aankomende vakantie even aansporen om ook iets leuks voor haar te maken!


's Middags heeft de oudste zijn eindtoets van het schaken, het laatste half uurtje mogen oma, de jongste en ik meekijken. Hij slaagt met vlag en wimpel!


Vrijdag
Vandaag staan de koningspelen op het programma, de jongens hebben er heel veel zin in en ik help mee als begeleider. Gelukkig bleef het droog en was het een geslaagde ochtend. Nu lekker vakantie voor de jongens.


's Middags een druk programma, eerst heeft de oudste fysio, ook daar hebben we helaas een paar weken moeten skippen, maar we gaan er weer vol tegen aan. Na de fysio rijden we gelijk door naar een verjaardag van een tante van mij. Altijd leuk om alle tantes, oud-tantes en nicht weer te zien. De jongens gedragen zich karig na het tot nu toe drukke programma.

Na de verjaardag nog 2 korte familiebezoekjes om daarna huiswaarts te keren en lekker helemaal niets meer te doen. Zo een ochtendje spelen op het sportveld hakt er behoorlijk in.

Zaterdag
Vandaag lekker niets gepland, Martijn heeft nog wat klusjes buitenshuis. Ik trakteer me zelf op een heerlijke smoothie-bowl en daarna pak ik de kamers van de jongens aan; bedden verschonen, stofzuigen etc.


De jongens spelen de hele dag lekker samen, ze spelen buiten, maar ook binnen, de oudste probeert de jongste het schaken uit te leggen. En als ik even later de jongste een pion ziet slaan en hem ook wat schaaktermen hoor zeggen, loopt mijn moederhart over van trots ;)


s'Middags doen we met het hele gezin nog wat boodschapjes en doen we het verder rustig aan.

Zondag
In de ochtend gaan Martijn en ik om en om hardlopen, Martijn loopt ongeveer 8 en ik 7 kilometer. Ik vind het nu wel een beetje lastig, 10 kilometer ging hem niet worden, maar mijn snelheid was ook niet top. :( Als het hele gezin gedoucht en gebadderd heeft gaan we lunchen.

Na de lunch krijgen we vrienden op bezoek nog voor de verjaardag van de jongens, we kletsen flink bij en het was gezellig. Aan het eind van de middag gaan we voetbal kijken bij andere vrienden. De jongens spelen heerlijk buiten, de meisjes en mama's spelen met de strijkkralen en de echte mannen kijken voetbal!


We eten er ook een hapje mee, doen nog een bakkie en de kinderen krijgen geen genoeg van het buiten spelen en zo sluiten we weer een gezellige dag en heerlijk weekend af! Morgen begint de meivakantie! Bedankt voor het lezen!


You May Also Like

1 Comments

  1. Hardop gelachen om de liefdesbrief en de daaropvolgende opmerking van een jongensmama, mini-putters noemen we dat hier ook wel ;-).

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: