Nieuw Servies

by - april 16, 2017

Ten eerste wil ik jullie allemaal hele fijne paasdagen wensen, ik hoop de weersvoorspellingen niet uit komen en dat iedereen lekker kan genieten. Misschien hadden jullie het al gelezen in het laatste weekoverzicht, maar eindelijk na een zoektocht van ruim 2 jaar vonden we een nieuw servies. En nog super simpel eigenlijk ook, niks bijzonders maar wel heel blij.


Ons servies, zeker al zo een 20 jaar oud, kocht ik ooit als uitzet bij de Marskramer van het merk Queen's Garden. Toen helemaal hip en op zich vond ik het tot op heden nog best mooi, maar helaas is het niet meer te koop. Heel af en toe vond ik nog een verdwaald item op Marktplaats maar daar bleef het dan wel bij.

Martijn en ik zijn al een jaar of  2 aan het kijken naar een nieuw servies of een aanvulling er van. Ikea, Xenos, Action, Blokker, Marskramer, Hema, noem het maar op, we hebben ze allemaal gezien. Zelfs nog bij de wat duurdere merken gekeken, maar nergens vonden we iets naar tevredenheid.


Net toen het onderwerp even in de ijskast was gezet liep ik bij de Action tegen een doos met een servies in de kleur wit; 4 kommen, 4, mokken, 4 diner-borden en 4 ontbijt-borden. Voor prijs van € 15,95. Ze hadden het servies ook los staan in het grijs en bedacht de borden aan te vullen tot 8 met grijs. Ik wilde liever ook de mokken en de kommen in het grijs, maar als ik dan toch al 4 witte heb van ieder vind ik het weer zonde om die ook aan te vullen, zoveel hebben we toch niet nodig.

Ik maakte foto's van de afbeelding op de doos en van de afmetingen zodat ik s'avonds even kon meten met ons huidige servies qua grootte zodat ik een beetje en idee had. En ik overlegde met Martijn en het was voor elkaar; zo zouden we het gaan doen. Op de dag dat ik het servies ging halen stond er tot mijn verbazing één doos in het grijs. Yes!! Dus nu vulde ik de borden aan met de kleur wit tot 8 en zo had ik toch mijn grijze mokken en kommen. Ook nam ik nog 8 gebakbordjes gemengd in wit en grijs los erbij en ik was echt helemaal bij en voor € 26,00 klaar!!


Hoe blij kun je zijn met een goedkoop servies en het allerleukste van dit servies is dat je kunt wisselen met de kleuren en de samenstelling, dit heb ik nooit gehad. Dus vind het echt gaaf en we zijn er al gezin ook helemaal blij mee!Mijn oude servies sorteerde ik op alleen nog de gave exemplaren, er waren echt heel veel borden met stukjes er af of mokken die verkleurd waren. Deze verkocht ik voor weinig op Marktplaats en aan het aantal reactie's te zien, waren we niet de enige die in dat schuitje zaten ;)


You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: