Weekoverzicht week 13; Pakketjes, Opdracht, Ziek, Moestuintjes en Lego!

by - april 05, 2017

Welkom bij weer een nieuwe weekoverzicht!

Maandag
Vandaag mijn part-time dag, heerlijk! De jongens naar school en ik werk een hele lange to do-lijst weg, jullie willen het niet weten! Ik maak een back-up van mijn laptop, werk de plakboeken van de jongens bij, doe de administratie en nog veel meer!


s'Middags neemt Ezra een vriendje mee uit school, ze spelen heerlijk in de tuin en ik lees heerlijk een boekje in de zon!
Pakke

s'Avond begin ik eindelijk aan een opdracht waar ik al zo lang mee bezig was in mijn hoofd, het is best iets nieuws voor mij en ik vind het ook erg spannend, ik hoop dat het gaat lukken.

Dinsdag
Vandaag weer aan de arbeid en oma Bep past op, heerlijk weertje. Vandaag is het pakketjes-dag, ik heb sinds hele lange tijd weer eens besteld bij de H&M en Martijn ontvangt een mooi geschenk van zijn werk, erg leuk zo een onverwacht cadeau!

Als ik uit mijn werk kom versieren de jongens en ik nog even de paasboom en na het eten fietsen Martijn en Ezra nog even een rondje langs de Plantage.


Woensdag
Vandaag lekker thuis, maar niet helemaal fit. Na een rusteloze nacht probeer ik toch te gaan hardlopen. Het is een zware beproeving en ik rond hem af op 5 kilometer, daarna snel douchen en de was ophangen. Om daarna lekker op de koffie te gaan bij een vriendin die ik heb leren kennen via de zwangerschapsgym van Ezra, veel te lang geleden dat we elkaar gesproken hebben en we hebben dan ook een hoop te bespreken.

Als ik de jongens uit school haal voel ik me toch niet helemaal fit. Ezra heeft een kinderfeestje en als we hem daar hebben afgezet kruipen Nathan en ik lekker op de bank, we hangen letterlijk vanaf half 2 tot half 5 op de bank. Nathan slaapt zelfs nog 2 uurtjes en dommel af en toe een beetje weg.


Als Martijn thuis is probeer ik nog wat te eten en kruip ik mijn bed in. Martijn geeft aan ook wat last van zijn maag te hebben, misschien toch iets verkeerds gegeten dan?

Donderdag
Gelukkig redelijk goed geslapen en ik ga gewoon werken, het gaat iets beter, maar nog niet optimaal. De jongens lekker naar school en oma Tineke vangt ze op, Ezra nog een uurtje naar schaken en verder de wekelijkse boodschapjes waar de actie van de moestuintjes weer is begonnen. Nathan leest voor welke groente er in welke moestuintjes zit, wat een topper!


s'Avonds na het eten spelen de jongens nog even lekker buiten met de buurtkinderen.


Vrijdag
Vandaag moeten Martijn en ik allebei werken, dit omdat Martijn zijn dag vorige week had geruild i.v.m. Ezra's kinderfeestje. Oma Bep haalt de jongens uit school en gaat naar haar huis, ik ga daar ook heen uit mijn werk en we eten daar een hapje mee. Martijn gaat uit zijn werk een nachtje vissen.


Als we thuis komen van opa en oma maken we toch nog maar een begin aan ons nieuwe project, de jongens hebben van hun verjaardagsgeld kastjes gekocht voor de LEGO, het is de bedoeling dat we alles uit sorteren en verdelen in de lades van de kastjes.


We zitten er lekker in en de jongens gaan iets later naar bed dan normaal, maar dat mag wel een keertje en het is toch weekend.

Zaterdag
Vandaag weer even een off-day, eigenlijk nog niet helemaal fit. Martijn is al vroeg terug van zijn nachtje vissen en nadat hij en de jongens mijn auto zijn wezen wassen lopen we met zijn 4-tjes de stad in. Eindelijk mogen de jongens het spel kopen van de verjaardagsbonnen dat ze zo graag wilde hebben. Verder kopen we nog wat cadeautjes voor de kinderfeestjes die nog op het programma staan. Ezra heeft het er maar druk mee, hij heeft gewoon 5 kinderfeestjes in 3 weken tijd, echt ongelofelijk, maar wel heel leuk!

s'Middags gaan Martijn en Nathan nog even helpen bij vrienden en Ezra speelt natuurlijk zijn spel, het kan niet anders.Op de terug weg spelen Nathan en Martijn nog even op een van Nathan's favorieten speeltoestel.


s'Avonds houden we het bij een makkelijke maaltijd, mijn eetlust is nog niet helemaal optimaal. Na het eten hebben we flink profijt van ons "projectje"; Nathan heeft alle oude LEGO boekjes die nog in Ezra's kast lagen opgezocht en is van plan om alles te gaan maken. Het werkt als een trein, mama zoekt alles op en Nathan bouwt. Hij bouwt een vuurtoren, een auto en een graafmachine!


Zondag
Weer een nieuwe dag, het gaat stukken beter en ik ga weer lekker hardlopen, 7 kilometer ik ben blij, het was s'ochtends al flink warm en ik moet zeggen dat die laatste kilometer ook echt wel uit mijn tenen kwam. Verder freubel ik het een ander en leef me uit op de cadeautjes voor de aanstaande kinderfeestjes. Kinderen spelen lekker buiten en Nathan fiets lekker samen met Ezra, zo trots op hem.


s'Middag hebben we een verjaardagsfeest en de kinderen spelen heerlijk met elkaar en wij kletsen weer even bij. We eten een hapje mee en eigenlijk wat later dan gepland komen we thuis en de jongens gaan gelijk door naar bed. Ezra en ik spelen nog schaduwfiguren op de muur, deze vond Ezra het leukste ;)


Ik kijk nog even het laatste half uurtje "VT-wonen" en verder werk ik nog wat aan mijn blog. Helaas geen Floortje meer, ik heb mijn zinnen nu gezet op de "Familie Kruis". Ik vind het altijd fijn om op zondagavond bijtijds naar bed te gaan en dan nog even lekker wat te kijken.

Dat was weer onze week, het was een fijne week met eigenlijk als hoogte punt dat Nathan bijna wel iedere avond even zelf zijn fiets pakte om een beetje aan te klungelen en puntje bij paaltje fietst hij zondag gewoon even lekker met zijn broer weg. Zo trots op hem dat hij zijn angst redelijk heeft overwonnen. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

2 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: