Zomervakantie!!

by - juli 09, 2017

Ja mensen het is zover, het is zomervakantie, tenminste Martijn en de jongens hebben nu officieel vakantie. Ik werk nog even door, Martijn en ik hebben het gelukkig weer goed kunnen regelen dit jaar. Wat inhoudt dat tijdens de 6 weken zomervakantie de jongens maar 2 dagen naar opa en oma hoeven, dat is fijn!


Ook mijn blog zal de komende 6 weken in vakantie-modus zijn, wat inhoudt dat ik voor 6 weken stop met de weekoverzichten, aanstaande woensdag zal het laatste weekoverzicht geplaatst worden. Er zullen af en toe wel nieuwe artikelen verschijnen, die ik zoals altijd zal delen via onze facebookpagina, maar ik zal ook gaan linken naar leuke oude artikelen.

Wat inhoudt dat er gewoon iedere woensdag en zondag een link op onze facebookpagina geplaatst zal worden naar een leuk artikel, dit kunnen dus oude of nieuwe artikelen zijn. Ik vind het echt leuk om jullie artikelen te laten lezen die ik bijvoorbeeld al jaren geleden schreef en jullie zo de kans kan geven om ons beter te leren kennen.

Wil je dus niets missen deze zomer, like dan onze facebookpagina en wordt gewoon zoals altijd op woensdag en zondag getrakteerd op leuke artikelen.

Wil je überhaupt niks missen van onze dagelijkse belevenissen? Volg ons dan op Instagram voor Instastories @Taxx_Life_Blog, via Snapchat @mirandatax en abonneer je op ons eigen youtube-kanaal!

Ik wil bij deze iedereen een hele fijne en mooie zomer wensen en hopelijk zie ik je hier snel weer!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: