Wie jarig is trakteert!

by - augustus 07, 2021

Het is feest; feest in huis, feest op mijn blog, maar vooral feest in mijn creatieve en duurzame webshop. In real life wordt het een heel klein feestje, maar hier pak ik groots uit; want wie jarig is trakteert!

Wie jarig is trakteert! Chocolade Taart Taxx Life Blog

Vandaag, zondag 8 augustus, mag ik mijn vierenveertigste verjaardag vieren. Soms kan ik het niet geloven; mentaal voel ik mij nog vijfentwintig, fysiek soms wel tachtig, maar over het algemeen voel ik mij zeker nog geen vierenveertig. Alleen met twee (bijna) tieners in huis word je af en toe wel met je neus op de feiten gedrukt ;). 


Omdat ik jarig ben en dit levensjaar een andere, nog onbekende weg in sla met mijn online activiteiten en ondernemingen, geef ik jullie op deze feestelijke dag maar liefst 20% korting op alles in zowel mijn creatieve webshop Taxx Lifestyle als duurzame webshop Taxx Eco Life.

Met de code 'jarig20' ontvang je de hele week (zaterdag 7/8/21 tot en met zaterdag 14/8/21) 20% korting op alles, dus ook op de handgemaakte slingers. Hou wel rekening met een langere levertijd vanwege de vakantieperiode.

Bedankt voor het lezen van dit (korte) artikel, ik ga mijn verjaardag klein vieren met mijn gezin. Hopelijk nemen jullie een kijkje in mijn webshops Taxx Lifestyle én Taxx Eco Life. En  mocht je wat leuks tegen komen, vergeet dan de kortingscode 'jarig20' niet!

You May Also Like

6 Comments

 1. Van harte gefeliciteerd! Hopelijk was het een leuke verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag onder het motto: 'Beter laat dan nooit!'

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte! Ik had het helemaal gemist, maar ik was even 'out' deze zomer..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dank je wel! Zoals je kan zien aan het aantal artikelen was ik er ook even 'out'. ;)

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: