Doelen en Duurzaam Augustus 2021

by - augustus 31, 2021

Het is de eerste dag van een nieuwe maand; tijd om terug te blikken op augustus. Het was onze vakantiemaand; een maand waarin we als ons spaargeld uitgaven dat we het afgelopen jaar bij elkaar gespaard hebben, ik de zenuwen krijg van ons avontuur op de aandelenmarkt maar vooral het levensgeluk overheerste.

Doelen en Duurzaam Augustus  Taxx Life Blog
Photo by Unsplash

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; minder gesport door de vakantie, maar op zich nog best tevreden over mijn sportroutine. Helaas heb ik mij qua eten wel laten gaan. Ik kan ook nooit eens normaal doen en alles eten wat los en vast zit. Nu is het huilen met flink wat kilo's erbij, dus werk aan de winkel.

Mentale Gezondheid; gaat goed. Super fijne vakantie gehad in België met de zonnigste week van heel deze zomer. Daar ben ik echt heel dankbaar voor. En ook dankbaar voor het geluk dat de jongens ervaarden tijdens onze korte trip naar Scheveningen. Een gelukkig mens dus.....

Werk; het was vakantie, dus weinig over te melden. Al was dit denk ik wel de vakantie waarin ik het meeste aantal keren 'even' heb ingelogd. De eerste keer baal ik daar altijd van, maar als je dan toch thuis bent, maakt het eigenlijk niet zoveel uit. Eén voordeel; op de eerste echte werkdag geen ontplofte mailbox ;)

Minimaliseren; ja heerlijk, ik ben echt goed bezig op dit gebied. Lekker opruimen en ruimte creëren in huis. Gelukkig worden de mannen hier ook wat makkelijker in.


Taxx Lifestyle/Blog

Bestellingen; helaas geen bestellingen deze maand in mijn webshops. We waren natuurlijk druk met vakantie vieren, maar toch jammer.

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 1171 unieke bezoekers mijn blog. Gehalveerd dus, maar nog dik tevreden omdat ik maar twee nieuwe artikelen plaatste deze maand. Dat geeft de burger moed nu ik gestopt ben met mijn weekoverzichten.

Totale Omzetgeen omzet dus in mijn webshops, wel een klein bedrag aan Google-advertentie kosten.

Financieel

Sparen; Gerda Smit zou zeggen; "Alles is weg!" Alles wat we dit jaar bij elkaar spaarden hebben we deze maand in één keer uitgegeven. We gingen een weekje naar België, waar we heerlijk hebben gegeten en gedronken. We gingen drie dagen naar Scheveningen, waar we echt alles gedaan hebben wat we leuk vonden. We deden nog wat aanpassingen in de tuin en we kochten een prachtige loungebank voor in die 'nieuwe' tuin. Het was het absoluut allemaal waard, maar toch is het een beetje jammer dat we weer op het niveau van december 2020 zitten.

Spaarsaldo Augustus 2021

Beleggingen: hier draaien mijn hersenen echt overuren op en liggen manlief en ik niet helemaal op één lijn. Ons rendement op onze aandelen is sky high en ik vind eigenlijk dat we (een deel) van onze winst moeten pakken. Het voelt echt een beetje als Russisch roulette en ben zo bang dat er binnen kort iets gebeurd waardoor alles weg is. Natuurlijk doe je het voor de lange termijn en dat blijven we ook zeker doen, maar we hebben aandelen waar 80% rendement op zit. Dat kan toch niet zo door blijven gaan? Als Elon Musk morgen iets stoms doet, en daar is hij de best goed in ;) Zijn wij een groot deel van onze winst kwijt. Ik hou jullie op de hoogte.  

Rendement Augustus 2021

Boodschappenbudget; We gaven € 526,44 uit aan boodschappen deze maand, iets boven budget, maar dik tevreden. 

Tweedehandsverkoop; deze maand leverden de tweedehands verkopen ons € 3 op. Na de vakantie lekker aan het opruimen gegaan en mijn Marktplaats-pagina weer gevuld.

Euroclix; deze maand verzamelden we 1334 clix en dat is net weer boven gemiddeld. We staan nu in totaal op 21.047 euroclix. We hebben dus de 20.000 aangetikt dat gelijk staat aan een uitbetaling van € 325. Vorige maand schreef ik er al over en we hebben besloten om nog even door te sparen tot 30.000 clix, waar een uitbetaling van € 487,50 tegen over staat. 

Energieverbruik

Onze energieverbruik valt me een beetje tegen voor een vakantiemaand. Wel geteld zijn we er maar anderhalve week uit geweest, maar dan nog steeds vind ik ons stroomverbruik erg hoog vergeleken met een normale maand. Gas en water komen wel overeen met de verwachtingen.

Energieverbruik Augustus 2021

Dat waren ze; de Doelen en Duurzaam van de maand augustus. Niet met de allerbeste cijfers, maar wel met een hoop levensgeluk! Bedankt voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

1 Comments

  1. Als je maar hebt genoten toch! Bovendien hoort het er wel een beetje bij, alles wat je spaart voor vakantie weer uitgeven in de zomer ;) Komt wel weer goed.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: