Onze Feestweek in Coronatijd!

by - maart 21, 2021

Het zit er weer op; de week waarin we de verjaardagen van de jongens vieren. Dit jaar in een iets andere vorm dan normaal, maar zeker niet minder leuk. Het tegenovergestelde zelfs, in dit artikel neem ik jullie mee.

Feestweek in Coronatijd

Dat we altijd een makkie hebben, dat is algemeen bekend. De jongens zijn vier dagen na elkaar jarig en dat buit ik altijd goed uit. Samen vieren ze hun verjaardag voor vrienden en familie, allebei een eigen kinderfeestje en traktatie in hetzelfde thema. Één week heel erg druk, maar de rest van het jaar lekker niks;) 


Dit jaar werd het natuurlijk nog makkelijker; geen verjaardag met vrienden en familie en geen grote kinderfeesten. We besloten dan ook om er lekker een weekend tussen uit te gaan om met zijn vieren de verjaardagen te vieren. Zelfs de traktatie hield ik simpel, terwijl ik andere jaren altijd flink uit pak. En eerlijk is eerlijk, ik vond het heerlijk.

Het begon zondag met de verjaardag van de oudste. Op die dag vierden we beide verjaardag in een huisje in het bos. (Wil je hier meer over lezen, lees dan het weekoverzicht van vorige week). Bij het ontbijt hadden we muffins met kaarsjes en nog wat kleine cadeautjes om het een beetje gezellig te maken. 

Verjaardagstafel

De oudste was natuurlijk al voorzien van een hele nieuwe kamer en kreeg zelfs mijn oude telefoon doorgeschoven. De jongste heeft nog wat leuks in het verschiet aankomende week. Voor de oudste schreef ik ook nog een persoonlijk blog en daarmee sluit ik voor hem een periode af van uitbundige verjaardagsfoto's op de socials.

Verjaardagscollage 1 t/m12 jaar

Dinsdag mocht de de oudste trakteren op school. Een extra mijlpaal, want dit is ook direct de laatste keer. Maar het was een leuk feestje en de traktatie viel goed in de smaak! 

Coronaproof Traktatie 12 jaar

Woensdagmiddag hielden we alvast een mini-feestje voor de jongste met drie vriendjes. Het werd een gezellige chill- en game middag met lekker eten. Donderdag was de jongste dan echt jarig en maakten we hem al zingend wakker. Deze dag gewoon naar school, dus hij mocht gelijk trakteren.

Coronaproof traktatie Popcorn 9 jaar

Op deze dag nodigde hij nog eens vier klasgenootjes uit en had hij alsnog hele gezellige dag. En deze geluksvogel dus mooi twee mini-kinderfeestjes dit jaar. Maakt vorig jaar weer een beetje goed ;)

Mini feestjes Coronotijd

Omdat de oudste niet helemaal wist of hij nog wel een feestje wilde en we ook weinig konden doen met van die grote kinderen, besloot hij afgelopen zaterdag vier vrienden en vriendinnen uit te nodigen. Om op zijn nieuwe kamer gezellig te chillen, te gamen en lekker te snoepen. 

Mini Bar Kinderfeestje

Dus voor zowel de jongens als voor ons een zeer geslaagde en vooral makkelijke feestweek. We willen iedereen bedanken voor alle aandacht, berichten en cadeaus.

You May Also Like

3 Comments

 1. Wow, wat een toffe feestjes heb je georganiseerd voor hun. Verdient echt een pluim. Kan op de foto's afleiden dat ze zich geamuseerd hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via google uw blog tegengekomen. Mag ik vragen waar de ronde '12' stickers vandaan komen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De '12' sticker is ene plaatje van internet die ik heb uitgeprint op wit papier. Deze heb ik met een nietje aan de zakjes geniet. De link naar het plaatje is bijvoorbeeld deze; https://www.partywinkel.nl/button-12-jaar-verkeersbord-102cm.html?source=googlebase&gclid=CjwKCAiA_vKeBhAdEiwAFb_nrSEZrwOEubJ5zqJevcYhg7SvjJ8y5dL1sQ9bFTpGiK_S5RwxEdrS6RoC1RMQAvD_BwE .
   Plaatje opslaan en dan printen. Succes en bedankt voor je reactie!

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: