Doelen en Duurzaam Juli 2021

by - juli 31, 2021

Tijd voor weer een nieuwe Doelen en Duurzaam en wel van de maand juli. Eigenlijk een vakantiemaand, maar zo voelde het nog niet. Zakelijk gezien was het een goede maand, op het persoonlijke en financiële  vlak kan het altijd beter :)

Doelen en Duurzaam Taxx Life Blog
Foto via Pexels

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; het sporten zit redelijk in mijn systeem en probeer ik toch twee à drie keer per week te doen. Een weekje wat minder vanwege drukke bezigheden, maar verder zeer tevreden. Alleen nu de vakantie is begonnen en de jongens langer op blijven is dat niet echt bevorderlijk voor het niet snacken in de avond. Dat is wel een puntje van aandacht.

Mentale Gezondheid; gaat prima, iets meer rust vinden zou fijn zijn en ik merk dat ik de laatste tijd ook last kan hebben van dingen waar ik geen invloed op heb. Iemand tips hoe ik daar aan kan werken? 

Werk; het werk loopt allemaal redelijk stabiel, maar er zijn ook wel weer dingen waar ik mij druk over maak. Zal altijd zo blijven ben ik bang.  

Minimaliseren; nu ik gestopt ben met de weekoverzichten en dus minder tijd kwijt ben aan het bloggen is dit echt één van mijn prioriteiten. Ik ben dan ook een hoop experts gaan volgen op Instagram en TikTok voor inspiratie.


Taxx Lifestyle/Blog

Bestellingen; deze maand liep het lekker met bestellingen. Ik verkocht de acht allerlaatste juffenarmbandjes en mocht maar liefst vier leuke bestellingen maken voor mijn creatieve webshop. Één verjaardagsslinger en drie leuke naamslingers in diversen kleuren en maten.

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 2125 unieke bezoekers mijn blog. Boven de 2000 dus helemaal blij mee. Dit zal waarschijnlijk echt de laatste keer zijn, omdat ik deze maand mijn allerlaatste weekoverzicht schreef en heb besloten om minder frequent te gaan bloggen.

Totale Omzet; leuke omzet in mijn creatieve webshop en ik mocht dit gesponsorde artikel schrijven voor een leuke samenwerking.

Financieel

Sparen; ons totale spaarsaldo daalde iets deze maand. We spaarden uiteraard ons vaste spaarbedrag, maar we betaalden ook het laatste deel van onze vakantie uit de vakantiespaarpot. We bestelden de boeken en alle benodigdheden voor het nieuwe avontuur op het voortgezet onderwijs. Hiervoor haalde ik een deel uit de spaarpot voor de toekomst van de jongens. Dat was de eerste keer en best even slikken, maar goed deze spaarpot is er natuurlijk niet voor niks.

Spaarsaldo juli 2021 Spaargrafiek Spaarpotjes

Beleggingen: het rendement op onze aandelen is deze maand weer gestegen, zelfs tot het hoogste rendement tot nu toe. Blij dus, maar lastig om weer te gaan kopen vind ik zelf. 


Boodschappenbudget; We gaven € 544,90 uit aan boodschappen deze maand, iets boven budget, maar dik tevreden. 

Tweedehandsverkoop; deze maand leverden de tweedehands verkopen ons € 15 op. Twee dingen verkocht ik via Marktplaats. Na de vakantie ga ik hier echt weer hard mee aan de slag. Ik weet dat ik dit vaker roep, maar nu ik minder tijd kwijt ben aan het bloggen, staat dit echt boven aan mijn lijstje. 

Euroclix; deze maand verzamelden we 1.243 clix en dat is net weer iets boven gemiddeld. We staan nu in totaal op 19.713 euroclix en we mogen er toch wel van uit gaan dat we volgende maand de 20.000 aantikken en dus een uitbetaling van € 325 kunnen krijgen. Dat houdt in dat we in twee jaar tijd met 'niks' € 325 euro hebben verdient.  Eerlijk gezegd twijfel ik nu om nog een jaartje door te sparen tot de 30.000 waar een uitbetaling van € 487,50 tegen over staat. Wordt vervolgd.....

Energieverbruik

Juli was niet de beste maand qua opbrengst van de zonnepanelen, ondanks dat ze deze maand een wasbeurt hebben gehad. Hopelijk wordt augustus wat zonniger, niet alleen voor de panelen maar ook voor ons. ;) Gas- en waterverbruik is prima gemiddeld.

Energietabel Zonnepanelen Energieverbruik

Dat waren ze weer de Doelen en Duurzaam van de maand juli, een prima maand met mooie resultaten. Bedankt voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

1 Comments

  1. Amai, goed bezig. Je hebt echt wel veel clicks verzameld. Wel jammer van je weekoverzichten, maar snap absoluut wel dat het heel wat tijd vergt.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: