Doelen en Duurzaam September 2021

by - oktober 02, 2021

En dan is daar het besef dat we nog maar drie maanden hebben te gaan in 2021, drie maanden om nog wat aan onze doelen te doen. Of wordt het tijd om eens wat doelen los te laten? September was een maand waarin we weer een beetje opkrabbelden uit onze financiële misère en ik nog een beetje moet wennen aan mijn 'nieuwe' leven.

Doelen en Duurzaam September 2021
Foto door Engin Akyurt via Pexels

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; mijn sportroutine weer redelijk op gepakt. Ik zou nog wel wat vaker willen, maar soms gewoon niet de tijd of energie. Het lukt mij wel steeds vaker om op de dagen dat ik niet sport een half uurtje te wandelen en zo iedere dag 30 minuten actief te bewegen. Gezond eten blijft lastig; overdag helemaal prima, maar 's avonds ga ik toch weer snaaien. Er is dan ook nog geen één vakantiegram af. 

Mentale Gezondheid; gaat redelijk. Ik merk wel dat ik een beetje zoekende ben in mijn tijd. Vooral mijn avonden en vrije dagen bestonden toch wel voor een groot deel uit mijn blog. Dat is voor een groot deel weg gevallen. Helemaal fijn die rust en meer tijd, maar ook een beetje vreemd. Ik moet nog een beetje wennen aan mijn 'nieuwe' leven.

Werk; we zitten weer in een ontzettende chaotische periode, ik kan het niet echt omschrijven. Van alle kanten willen mensen iets van mij en het valt niet altijd mee om alle ballen hoog te houden. De laatste tijd denk ik ook vaak, ik kan beter één functie goed doen dan drie functies voor de helft. 

Minimaliseren; dit gaat goed. Afgelopen maand weer het één en ander verkocht en een hoop dingen weggegeven of weggegooid. Lekker opruimen en ruimte creëren in huis en hoofd!


Taxx Lifestyle/Blog

Bestellingen; begin september kreeg ik een super leuke bestelling in mijn creatieve webshop.

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 1392 unieke bezoekers mijn blog. Ook hier moet ik nog een  beetje aan wennen of loslaten en geen doel meer aan hangen. Bloggen wanneer ik het leuk vind, dus geen getallen er meer aanhangen. 

Totale Omzet; leuke bestelling in mijn webshops en een paar euro aan Google-advertentie kosten.

Financieel

Sparen; we spaarden onze vaste spaardoelen, verder moeten we echt nog beetje bijkomen van de dure maand augustus. Vooral onze betaalrekeningen. Ook moeten we nog flink aan de bak met sparen, want we willen toch graag boven het niveau van december 2020 uitkomen. Laatste maanden van dit jaar dus een beetje rustig aan doen.

Spaargrafiek september 2021

Beleggingen: nog geen actie ondernomen na mijn hersenspinsels van vorige maand. Misschien toch maar eens doen. Er is zo een twee strijd over dat beleggen. Er zijn mensen die zeggen; "Het is altijd het juiste moment om in te stappen". Terwijl andere juist vinden dat de beurs zo hoog staat op dit moment dat het niet lang goed kan gaan. Ons rendement op onze aandelen is weer iets gestegen, maar zoals ik zei; voor hoelang!?

Beleggingen Rendement September 2021

Boodschappenbudget; We gaven € 463,32  uit aan boodschappen deze maand, dat is mooi binnen budget. Waarschijnlijk omdat manlief anderhalve week op reis was en wij lekker uiteten gingen bij opa en oma ;)

Tweedehandsverkoop; deze maand leverden de tweedehands verkopen ons € 29,50 op. Het ruimen na de vakantie heeft dus mooi wat opgeleverd via mijn Marktplaats-pagina. Daarnaast ook heel veel weggegeven via gratis weggeefpagina's op Facebook. 

Euroclix; deze maand verzamelden we 789 clix en dat is weer beetje normaal. We staan nu in totaal op 21.836 euroclix. Voor het eerste hebben we besloten door te sparen tot 30.000 clix, waar een uitbetaling van € 487,50 tegen over staat. 

Energieverbruik

We gaan weer richting de winter en dat zie je in de cijfers. Het is ook maar de vraag of we dit jaar quitte gaan spelen wat betreft on stroomverbruik. Zoals ik het nu zo zie, ben ik bang van niet. Ons doel tot 1 oktober geen verwarming aan is in ieder geval gelukt, gaan we dat ook redden tot 1 november!?

Energieverbruik September 2021

September was dus echt een maand van bij komen en opnieuw in het ritme komen. Sparen is nu echt een prioriteit om nog een beetje boven het niveau van december 2020 uit te komen eind van het jaar. Bedankt voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

2 Comments

  1. Op zich een mooie maand dus! Lekker ook he, op marktplaats her en der wat verdienen. Wat doen jullie met dat geld? In een apart potje?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helaas gaat dit bij ons op de grote hoop, ik zou daar wel iets meer mee kunnen doen. Maar meestal gaat het in de portemonnee of blijft het op de betaalrekening staan.

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: