Asics Event Amsterdam

by - november 23, 2021

Begin november mocht ik weer eens naar mijn favoriete stad Amsterdam. Dit keer niet om te shoppen of gewoon rond te dwalen, maar voor een persevent van Asics Running. Via via kreeg ik hier een uitnodiging voor en greep ik deze kans met beide handen aan. Al was het maar om een reden te hebben om weer naar Amsterdam te gaan.

Asics Event Amsterdam

Op uitnodiging van Teni van Fitbeauty.nl werd ik om tien uur verwacht in de Asics-store aan de Stadhouderskade in Amsterdam. Om acht uur zat ik in de trein en om half tien stapte ik uit de tram bij het Rijksmuseum. Daar vandaan was het nog ongeveer vijf minuten lopen naar de Stadhouderskade. Genoeg tijd dus om nog even te dwalen door de prachtige straten van het Museumkwartier.   

RijksMuseum Amsterdam

Museumkwartier Amsterdam

Uiteraard was ik netjes op tijd bij de Asics-store waar het event plaats vond. Ik had veel mensen verwacht, maar het was echt heel kleinschalig en voelde mij bijna bijzonder dat ik hier bij mocht zijn. We werden ontvangen in een mooie ruimte achterin de winkel aangekleed in de sfeer van het thema Sound Mind Sound Body. En heel eerlijk toen ik die ruimte zag, voelde ik mij toch een beetje een 'influencer' ;)

Asics Event Uplifting Mind

Terug met beide benen op de grond kregen we te horen dat de hardloopsessie in het Vondelpark werd vervangen door een Afrikaanse dance workout in de stijl van het doorgevoerde thema van dit event. Het hardlopen had ik natuurlijk erg leuk gevonden, maar dit was ook een ontzettend leuke en bijzondere ervaring. 


Het event stond in het thema van Sound Mind Sound Body. Dit is een terugkerend thema van Asics wat staat voor hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen en regelmatig je hoofd leeg te maken. Om dat te doen is deze virtuele retreat door Asics ontwikkeld met onder andere de Afrikaanse dance workout, maar ook veel tips op het gebied van voeding, meditatie en bewegen. 


Nadat de bijbehorende kleding- en schoenenlijn werd gepresenteerd, was er nog tijd om even te kletsen met wat 'collega's'. In de idyllische setting aan het gezellige Japanse tafeltje werden we voorzien van een gezonde snack en drinken. Ook werd voor iedereen persoonlijk haar naam in het Japans geschreven. 


Daarna stond al snel de tweede en tevens laatste groep klaar en was het alweer afgelopen. Nog even snel gedag zeggen tegen iedereen en naar huis met een leuk aandenken aan dit event en een hoop nieuwe energie!

Sound Mind Sound Body Retreat Asics

Het was een kort event, maar voor mij een mini-droom die uit kwam om weer zo iets mee te mogen maken. Niet dat ik dit iedere maand zou willen doen of als 'influencer' door het leven zou willen. Maar nu ik zoekende ben in waar ik met mijn blog heen wil, was dit een leuke uitstap dat nieuwe content én leuke gesprekken opleverde.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: