Mijn Allereerste Blogevent!

by - juni 09, 2019

Zaterdag 18 mei had ik mijn allereerste blogevent. Ik was uitgenodigd door Viking Nederland om met ongeveer 25 medebloggers een gezellige middag te hebben met een drietal workshops en een heerlijke lunch. Ik vind dit echt een ontzettende eer en een kroon op mijn blog. Graag neem ik jullie mee hoe ik deze middag ervoer.


Op één april ontving ik een mailtje met de uitnodiging voor het #creatiefmetviking blogevent van Viking Nederland. Ik wist niet wat ik las, is mijn blog serieus ergens komen boven drijven!? Natuurlijk twijfelde ik nog even door de datum, maar na wat research op het internet mailde ik dat ik interesse had. Helemaal leuk en ik kreeg gelijk een mail terug met de bevestiging.

Lees ook: Masterclass B(V)loggen

Met gezonde spanning reed ik op zaterdagochtend richting Amsterdam-Zuid naar de prachtige locatie Crazy Kitchen. Een mooi oude loods met industrieel elementen. Daar werd ik hartelijk ontvangen door de organisatoren en ontmoette ik mijn medebloggers.


We startten met een fotografieworkshop van Lucie Beck en dat vond ik ontzettend interessant. Ze vertelde niet zo zeer over de techniek van het fotograferen, maar meer over hoe je een product mooi kan stylen met props. Ook vertelde ze hoe je met simpele trucjes met het licht kan spelen. Ik hing aan haar lippen, wat een passie en enthousiasme.


Daarna kregen we een heerlijke en goed verzorgde lunch. Tijdens deze lunch leerde ik mijn medebloggers beter kennen en wisselden ervaringen uit. Heel erg leuk en vooral leerzaam.


Na de lunch werd de groep op gesplitst in twee groepen. Ik ging eerst de workshop kalligrafie doen van Oh Pretty Paper. Hier zag ik best een beetje tegen op, want als ik iets niet kan is het tekenen of netjes schrijven. Maar de uitleg was goed, leuk en leerzaam. En uiteindelijk schreef ik zonder hulpmiddelen de slogan van mijn blog!


Daarna wisselden we van groep en mocht ik aanschuiven bij het houtbranden van Lus Creatieve Workshops. Ook hier stond ik een beetje hetzelfde in als het kalligraferen, maar dit was nog een stapje moeilijker. Het branden valt niet mee omdat je het geleidelijk moet doen. Ik maakte een schattig theedoosje en uiteindelijk is het resultaat best grappig geworden.


En toen was het ineens drie uur en was het #creatiefmetviking event afgelopen. Hoe snel was het gegaan en hoe jammer dat het alweer afgelopen was. We werden bedankt voor onze aanwezigheid en kregen een heel leuk cadeau mee. Een leuke tripod voor je telefoon met een afstandbediening om foto's te maken.


Ik vond mijn eerste blogevent een geweldige ervaring, ik kan het niet precies uitleggen. Maar dat ik dit met mijn blog heb mogen bereiken en andere mensen iets voor jou organiseren vind ik echt geweldig. Tevens een hoop geleerd en wijzer geworden over hoe het werkt in het bloggerswereldje. Dat ik hierbij aanwezig mocht zijn heeft mij een bak energie gegeven waar ik nog weken op kan teren. En ook de nodige leuke spulletjes ;)


You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: