Doelen en Duurzaam November 2021

by - december 04, 2021

En dan is het al weer december, tijd om terug te blikken op november. Deze maand steeg uiteraard ons energieverbruik, want we begonnen weer met stoken. Kabbelden we financieel een beetje voort en kwam ik mezelf (weer) keihard tegen wat betreft de hoeveelheid spullen in ons huis.

Doelen en Duurzaam November Taxx Life Blog

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; ik ben begonnen met het trainen in een kleine groep onder begeleiding van een coach. Hierbij ligt de focus de houding van het lichaam tijdens het sporten. Ik hoop zo sterker te worden en dat dit in combinatie met de chiropractor mijn klachten verminderd. Ik merk nu na drie keer dat het zeker zijn vruchten af werpt. Maar of mijn hersenen dit straks ook in de praktijk kunnen brengen is nog wel een dingetje.

Mentale Gezondheid; gaat heel erg goed. Ik besef mij maar al te goed hoe gelukkig we ons mogen prijzen met ons leven. Niet alles is altijd maar van zelf sprekend.

Werk; redelijk stabiel op dit moment. Gewoon lekker aan het werk.

Minimaliseren; ondanks dat we lekker aan het ruimen zijn geweest in oktober, kwam ik mijzelf keihard tegen deze maand. We gingen aan de slag met de 'nieuwe' kamer van de jongste, wat nu tijdelijk een kantoor was. Om te kunnen klussen moest deze ruimte (gedeeltelijk) leeg, ik heb mij nog nooit zo geschaamd voor de zooi die ik daar weer tegen kwam. En dat terwijl we het een jaar geleden allemaal nog door onze handen hebben gehad. Flink wat werk aan de winkel dus.....


Taxx Lifestyle/Blog

Bestellingen; deze maand mocht ik drie bestellingen ontvangen in mijn webshops. Ik heb mijzelf voorgenomen om meer aandacht te gaan besteden aan zowel mijn creatieve als mijn duurzame webshop. Iemand tips hoe ik dit beter op de kaart kan zetten?

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 1217 unieke bezoekers mijn blog, deze maand verschenen er maar twee nieuwe artikelen op mijn blog. De Doelen en Duurzaam van oktober en een heel leuk artikel over een pers-event dat ik onlangs had in Amsterdam.

Totale Omzetleuke bestellingen in mijn webshops en een paar cent deze maand aan Google-advertentie kosten.

Financieel

Sparen; we spaarden onze vaste spaardoelen deze maand en hielden een buffertje op onze betaalrekeningen voor Sinterklaas en Kerst. Geen bijzonderheden dus wat betreft onze spaarpotten. Al maken mijn hersenen al weer overuren voor volgend jaar, ik heb er zin in :)

Sparen November 2021

Beleggingen: Ondanks de reuring die ontstond rond de Tesla-aandelen begin deze maand is ons rendement wederom gestegen naar 82% (!). Begin januari ga ik even stoeien met onze portefeuille omdat daar nog steeds 'gewoon geld' in staat. In januari wil ik ook ons beleggingsspaarpotje op heffen en dan alles in één keer beleggen. 

Rendement November 2021

Boodschappenbudget; We gaven € 564,32 uit aan boodschappen deze maand, dat is weer boven ons budget. En dat terwijl we ook nog eens 40 euro aan Albert Heijn kaarten van de postcode loterij verzamelden via familie en vrienden, dat komt er dus ook nog bij. 

Tweedehandsverkoop; deze maand leverden de tweedehands verkopen ons € 31,65 op. Ik verkocht kinderkleding via een kledingbeurs en ik verkocht nog wat kleine dingen via mijn Marktplaats-pagina

Euroclix; deze maand verzamelden we 946 clix en dat is weer een lekker aantal. Volgende maand hoop ik ook goed te scoren in verband met wat online aankopen van de Sint. We staan nu in totaal op 23.283 euroclix en sparen door tot 30.000 clix, waar een uitbetaling van € 487,50 tegen over staat. 

Energieverbruik

Het is goed te zien aan de cijfers dat de verwarming weer aan staat. Ik merk ook als ik overdag thuis ben de verwarming wat vaker aan zet. Waterverbruik zit nu al twee maanden boven de 8 M3. Waarschijnlijk omdat er wat langer gedoucht wordt door die twee kleine grote mannen.

Energieverbruik November 2021

November was een fijne maand waarin ik onbewust toch wat mooie stappen heb gezet op het persoonlijke vlak. Helemaal tevreden over en dankbaar voor deze maand. Ik wil jullie graag weer bedanken voor het mee lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

1 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: