Routine Planner + Gratis Template

by - januari 22, 2022

Afgelopen zondag hebben jullie kunnen lezen welke acht gewoonten ik dit jaar ga aanscherpen om een gezonder en hopelijk fijner leven te creëren. Door alle positieve reacties en de waardering op dit artikel werd ik geïnspireerd om een template te maken en vandaag deel ik deze met jullie.

Gratis Routine weekplanner


Heel eerlijk twijfelde ik best wel om het artikel van afgelopen zondag te plaatsen in verband met de reacties of de meningen van anderen. Gelukkig viel het artikel in goede aarde bij jullie en werd het massaal gelezen. Mijn dank daar voor!
Van al die positiviteit kreeg ik een hoop energie en de inspiratie om nu dubbel zo hard aan de slag te gaan met mijn gewoonten. Om het mijzelf makkelijker te maken, ontwierp ik onderstaande template. Deze kun je heel makkelijk downloaden en uitprinten of opslaan op jouw telefoon. 

Je kunt de planner op de volgende manier downloaden; klik hier en je wordt automatisch doorgestuurd  naar de template. Met de rechtermuisknop kun je hem dan downloaden en eventueel uitprinten. Super simpel en handig. Wil je hem opslaan als afbeelding op je telefoon; klik dan gewoon op de foto hieronder en en kies voor 'voeg toe aan foto's' of 'downloaden'.
 
Gratis Routine Weekplanner Habittracker

Met deze template kun je jouw week overzichtelijk in plannen en jouw gewoonten bijhouden via de tracker. Dit wil overigens niet zeggen dat je aan het eind van de week alle blokjes per se aangekruist moet hebben. Vooral in het begin is het een fijn overzichtje om te zien welke gewoonten voor jou wel of niet werken.

Dus leg er vooral geen druk op en hou het leuk! Mijn ingevulde Routine Planner van afgelopen week zag er bijvoorbeeld zo uit:

routine planner gewoonte tracker Habit Tracker

Het 'acht uur slapen' en dus het voornemen om geen Shownieuws meer te kijken schoot er van de week een beetje bij in door al het geweld rond ' The Voice'. En zoals je kunt zien lukt het drinken van twee en half liter water op de werkdagen ook nog niet helemaal. Wel heel blij met de pauze-ommetjes op het werk, die zijn precies een half uur duren en zo haal ik mooi mijn doel zonder s' avonds nog eens iets te hoeven doen.

Misschien draagt deze template bij aan een gezondere levensstijl voor jou. Of haal je hier inspiratie uit om er zelf eentje te maken. In ieder geval hoop ik dat jij net als ik in 2022 een goede en fijne start kan maken. Succes!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: