Doelen en Duurzaam December 2021

by - januari 01, 2022

December de laatste maand van het jaar alweer; onze quarantaineweek, de vervroegde kerstvakantie en de feestdagen zorgde ervoor dat we meer dan drie weken thuis zaten. Jullie kunnen wel raden wat dat met onze energieverbruik deed. Ondanks dat kijken we terug op een fijne maand.

Doelen en Duurzaam December 2021 Taxx Life Blog

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; was een beetje rommelig deze maand. Door de quarantaine, aansluitend vervroegde kerstvakantie, feestdagen en nog een week vijf dagen naar kantoor, schoot het sporten er redelijk bij in. Wel heb ik een eerste 1-op-1 sessie gehad de coach, waar ik vorige maand over vertelde. Ik blijf bij haar in een klein groepje sporten en die vul ik aan met een paar 1-op-1-sessies. 

Mentale Gezondheid; gaat heel erg goed. Ik merk dat de quarantaine week en de vervroegde kerstvakantie ons ook wel weer dichter bij elkaar heeft gebracht, dan dat het alleen maar irritaties opleverde zoals je wel eens bij andere hoort.

Werk; nog steeds in een stabiele fase, helemaal prima en tevreden.

Minimaliseren; hier heb ik afgelopen maand niet heel veel aandacht aanbesteed, in ieder geval minder dan ik had gewild. Volgende maand weer lekker er mee aan de slag.


Taxx Lifestyle/Blog

Bestellingen; deze maand had ik geen bestelling in mijn webshops. Jammer in een feestmaand als december, wel maakte ik drie leuke kraamcadeautjes voor de allerliefste newborns. 

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 1103 unieke bezoekers mijn blog. Deze maand verschenen er drie nieuwe artikelen op mijn blog. De Doelen en Duurzaam van november, De Kamer Swap waarin ik de nieuwe kamer van de jongste laat zien en  de 10 best gelezen artikelen van 2021!

Totale Omzet; geen bestellingen dus in mijn webshops, maar wel een paar euro deze maand aan Google-advertentie kosten.

Financieel

Sparen; we spaarden onze vaste spaardoelen deze maand en een heel klein beetje extra. Niet te veel want we gaan in januari nog een paar dagen weg, dus kunnen we lekker aan roomservice spenden. In het jaaroverzicht zal ik wat meer vertellen over de afzonderlijke spaarpotjes.

Spaarsaldo December 2021 Spaargrafiek

Beleggingen: het schommelde een beetje deze maand, ik probeer er eigenlijk niet te veel naar te kijken eigenlijk, maar laat mij soms wel verleiden zodra ik door nieuws geprikkeld word. Onze portefeuille is deze maand gelijk gebleven.

Rendement December 2021

Boodschappenbudget; We gaven € 547,51 uit aan boodschappen deze maand, dat is weer boven ons budget. Misschien een puntje om over na te denken. Aan de ene kant wil ik hier toch beter op sturen, aan de ander kant wil ik ook veel gezonder gaan eten wat toch duurder is. Boodschappen zijn sowieso duurder geworden. 

Tweedehandsverkoop; deze maand leverden de tweedehands verkopen ons helemaal niets op. Ook weinig aandacht aan besteed eerlijk gezegd. Volgend jaar weer wat impuls aan geven. 

Euroclix; deze maand verzamelden we 615 clix. Mijn verwachting van vorige maand is niet echt uit gekomen, maar best tevreden met het resultaat. We staan nu in totaal op 23.898 euroclix en sparen door tot 30.000 clix, waar een uitbetaling van € 487,50 tegen over staat. 

Energieverbruik

Zoals ik al zei; onze quarantaine week en de vervroegde kerstvakantie hadden geen positieve uitwerking op ons energieverbruik. Ik moet er eigenlijk bijna van huilen, dat is dan ook de maand is met het meeste energieverbruik ooit in dit huis, waar we nu tien jaar wonen. 

Energietabel December 2021 Zonnepanelen

Zoals jullie wel hebben kunnen lezen denk ik. was december een prima maand en zijn we klaar voor het nieuwe jaar met heel veel nieuwe kansen en voornemens. Daar over later meer! Ik wil jullie graag weer bedanken voor het mee lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

2 Comments

  1. Altijd leuk om deze te lezen! De beste wensen voor 2022!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig nieuwjaar! Ik lees met plezier ook je blogs in 2022. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: