Even weg; Badhotel Rockanje

by - februari 18, 2022

Na veel te hebben geschreven over financiën en levensdoelen wordt het tijd voor wat ontspanning op mijn blog. Begin januari gingen wij, als gezin, een paar dagen naar Rockanje 'off all places'. We werden blij verrast en het is echt een aanrader. In dit artikel neem ik jullie mee naar deze mooie plek.

Tweede Slag Rockanje

Begin december boekten wij twee nachten in het Badhotel Rockanje, geïnfluenced door Globalizious. Toen we boekten was de horeca nog open tot 17:00 en ik zag het helemaal zitten. Een heerlijk late uitgebreide lunch in een strandtent na een lange strandwandeling en daarna lekker chillen op onze hotelkamer (lees appartement met twee aparte slaapkamers en een woonkamer).

Helaas werden de maatregelen aangescherpt en moest de horeca weer dicht. Even was daar de twijfel om de hele boel te annuleren, maar met een restaurantservice op de hotelkamer besloten we toch lekker te gaan. Zo gezegd zo gedaan en het laatste weekend van de kerstvakantie trokken wij er op uit. 

Na een rit door het lelijkste gebied van Nederland, de industrie rondom de Botlek, kwamen wij aan bij het Badhotel Rockanje. Een gezellig en knus hotel aan de rand van een prachtig uitgestrekt duingebied en een mooie brede kuststrook. Waar wij diezelfde middag nog werden getrakteerd op een heerlijk zonnetje aan het strand.

Strandwandeling Rockanje Tweede Slag

Ik kan hier heel uitgebreid gaan vertellen van wat allemaal deden die drie dagen. Maar eigenlijk was het heel simpel; iedere dag verkenden wij te voet het prachtige gebied rondom het hotel en maakten we de mooiste strandwandelingen. En verder genoten wij van het heerlijke eten uit de brasserie die in het hotel zit.

Het strand is op nog geen tien minuten lopen van het hotel en het is echt een aanrader voor zowel de zomer als de winter. Het is een heerlijk knus hotel met een prachtig zwembad. Waar wij uiteraard geen gebruik van konden maken, maar door er alleen maar rond te mogen lopen werd ik al helemaal gelukkig.  Dus geniet van de foto's en mocht je in de gelegenheid zijn, het is echt de moeite waard.

Duingebied Tweede Slag Rockanje

Duingebied Tweede Slag Rockanje

Rockanje Tweede Slag Strand

Badhotel Rockanje

Badhotel Rockanje

Brasserie Lodgers Badhotel Rockanje

Brasserie lodgers Menu

Badhotel Rockanje Familiekamer

Dit artikel bevat geen samenwerking of affiliate marketing. Alles zelf betaald en op eigen initiatief.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: