Woonkamer opbouwen..... #huisupdate5

by - februari 04, 2023

De tweede week van januari waren gereserveerd voor het opbouwen van de benedenverdieping. De stucadoors gingen er in en daarop aansluitend werd de vloerverwarming gelegd en alles wat daar bij kwam kijken. Lees mee met een nieuwe update.....

Woonkamer opbouwen Taxx Life Blog

De laatste week van december en de eerste week van januari werkten wij (naast dat ik druk was met de slaapkamers) hard om beneden alles stuc-klaar te krijgen. Op 9 januari gingen de stucadoors er in en werd er drie dagen hard gewerkt aan een strakke hal, woonkamer en keuken.

Lees ook; Slaapkamers Schilderen... #huisupdate4

Helaas heb ik ook hier weer veel te weinig foto's gemaakt van het mooie stucwerk, dus ik probeer wat indrukken voor en na hier te laten zien.

Stucwerk Woonkamer

Stucwerk Keuken

Hal stucwerk voor en na

Na dat de stucadoors klaar waren, kwam de vloerverwarming. Ook hier ging een heel proces aan vooraf; eerst werd de vloer geëgaliseerd, daarna werd de buizen van de vloerverwarming gefreesd en in de gang werden netten met buizen gelegd. Dit was niet zo gepland, maar dat gaat zo tijdens verbouwingen. 

Vloerverwarming op netten

Op de laatste dag voor de verhuizing ging nog even snel de dekcementvloer erin over de netten in de gang. Hieronder een foto voor het stucwerk en de vloerverwarming en een foto na het stucwerk en de vloerverwarming.

Stucwerk en Vloerverwarming voor

Stucwerk en vloerverwarming na

Nu is het voor de benedenverdieping wachten op de kozijnen, daarna de vloer en dan de keuken. Helaas gaat dit nog wel een maand of drie duren, maar eigenlijk ook helemaal prima. Want zoals jullie hieronder kunnen zien is onze tijdelijke keuken zelfs een plaatje vergeleken met hoe het was ;)

Stucwerk keuken/tijdelijke keuken

Bedankt voor het lezen en tot de volgende update!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: