Tijdelijke Woonkamer en Keuken #huisupdate8

by - maart 17, 2023

Wij betrokken ons nieuwe huis met een kale benedenverdieping. De woonkamer, gang en keuken waren net gestuct en de vloerverwarming lag er net in. Ik kan mij voorstellen dat mensen ons voor gek verklaren, in dit artikel laat ik jullie ons tijdelijk gecreëerde stulpje zien.

Tijdelijke woonkamer en keuken

Op vrijdag werd de dekcementvloer gestort in de gang en op zaterdag denderden wij er met 10 man overheen tijdens de verhuizing. Niet de ideale situatie, maar wij waren er op voorbereid. En uiteindelijk wisten wij binnen een aantal dagen een leefbare situatie en een fijn thuis te creëren.

Het wachten is nu op de kozijnen en als die geplaatst zijn, komen aansluitend de vloer en de keuken. Een rare gewaarwording; aan de ene kant kan ik niet wachten en aan de andere kant kan ik mij niet echt voorstellen dat wij er (hopelijk) over anderhalve maand anders bij zitten, dit voelt als thuis.

Ik neem jullie eerst mee in de woonkamer; inmiddels zijn alle muren geverfd en het enige wat nog ontbreekt zijn de nieuwe kozijnen en een vloer. Maar verder is het prima vertoeven met onze fijne bank en een ruime eethoek.

Help mijn man is Klusser

Wonen op dekcementvloer

Tijdelijke woonkamer

Eethoek

Woonkamer Vebouwing

De keuken was even anders; wij plaatsten delen van de oude keuken terug, samen met een vriendin haalde ik een koelkast op van Marktplaats en van een vriend konden wij een vaatwasser lenen. Wat een luxe! Honderd meter verderop vonden via Marktplaats nog een open kast voor het serviesgoed en onze tijdelijke keuken was compleet.

Geimporviseerde keuken

Wachten op de keuken

Inmiddels wonen wij twee maanden zoals hier boven en eigenlijk is dat helemaal prima. We zijn van alle gemakken voorzien en kunnen normaal functioneren als gezin. Natuurlijk kijken wij uit naar mooie kozijnen, een vloer en een 'echte' keuken, nog even geduld.

You May Also Like

1 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: