Wij zijn verhuisd! #huisupdate7

by - maart 02, 2023

De verhuizing was één grote ontlading, wij hadden hier zolang naar toe geleefd en gewerkt, dat zelfs de jongens in euforische stemming waren. In dit artikel vertel ik over de verhuizing en laat ik de slaapkamers zien.


Het derde weekend van januari was het zover, wij gingen verhuizen. Wij moesten wel, want vrijdag 27 januari moesten wij ons oude huis opleveren. Gelukkig liep de verhuizing helemaal volgens planning en met behulp van veel vrienden en familie waren wij rond het middaguur twee keer over gereden en leeg.


Wij aten met zijn allen een broodje kroket en heerlijke verse soep, die onze nieuwe buren kwamen brengen. Ongelofelijk lief! Met nog een paar mensen bouwden wij de kasten op, een verhuizing volgens het boekje. Die avond zaten wij dan ook met een voldaan gevoel op onze bank in ons nieuwe huis met een hele grote woonkamer en twee auto's op onze eigen oprit. Eigenlijk beseften wij toen wat wij hadden gedaan de afgelopen weken. Het cirkeltje is rond en wij zijn blij met deze stap. 


Zoals wij van te voren hadden gepland, blijft de benedenverdieping casco tot dat de kozijnen komen in (hopelijk) april. Aansluitend komen dan de vloer en de keuken. Ik kocht wat vloerkleden via Marktplaats, wij hebben de hoognodige meubels neergezet en de oude keuken gedeeltelijk terug geplaatst.

Gelukkig zijn de slaapkamers wel 'klaar' en heeft iedereen zijn eigen stekkie. Eerlijk is eerlijk voor iedere kamer hebben wij nog wel wat te wensen en staan er nog wat dozen om uit te zoeken. Maar voor nu helemaal prima en ik laat ze graag aan jullie zien.

Slaapkamers

Onze eigen slaapkamer is redelijk op orde; al zouden we graag nog een ander bed willen, de kast mooie afwerken met plinten zodat het een inbouwkast lijkt en ook de ladekasten zijn nog niet helemaal naar ons zin. Maar hè, we kunnen slapen en zijn het uiteindelijk allemaal luxe problemen.De zolderkamer is denk ik helemaal zo als die moet zijn en daar slaapt de oudste. Helaas droog ik er nog even de was tot er meer ruimte is op het kleine kamertje en er staan nog wat dozen die met de tijd uitgezocht moeten worden. Maar verder helemaal naar ons zin.Voor de slaapkamer van de jongste hebben wij ook nog wat wensen zoals bijvoorbeeld een groter zelfgemaakt bureau en de nis bij de schoorsteen willen wij anders gaan indelen met waarschijnlijk een kast op maat. Maar ook dat is voor latere zorg, voor nu is ook hij helemaal tevreden.Dat wij nog heel veel moeten klussen is een understatement, daarnaast komen er de komende maanden ook nog aardig wat bedrijven in en om het huis het één en ander uitvoeren. Het bouwval gevoel zal nog wel even blijven, maar stapje voor stapje komen wij dichter bij het eindresultaat.

You May Also Like

2 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: