Doelen en Duurzaam Februari 2023

by - maart 25, 2023

De tweede Doelen en Duurzaam vanuit het nieuwe huis, waar wij steeds meer in het 'normale' komen. De nieuwe warmtepomp werpt zijn vruchten af en ons gasverbruik verminderde met tweederde. Maar we zijn er nog lang niet....

Doelen en Duurzam Taxx Life blog


Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; het sporten blijft links liggen en ik heb mij daar maar bij neer gelegd. Ik ben nu een soort sponsor van de sportschool, want ik betaal wel, maar maak er geen gebruik van. Mijn wekelijkse 'Bewust' trainingen doe ik wel. Gezonde voeding begin ik weer een beetje in te komen, maar kan altijd beter.

Mentale Gezondheid; gaat redelijk goed. Nog steeds erg druk met het huis en dat zal nog wel even duren ook.

Minimaliseren; al onze spullen die we niet dagelijks gebruiken, zijn in twee kamers gedumpt en wij zijn nog druk aan het verbouwen. Dus op dit gebied gebeurd er weinig.


Taxx Lifestyle/Blog

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 1257 unieke bezoeker mijn blog en daar ben ik dik tevreden mee. Boven mijn streefgetal van 1000 unieke bezoekers per maand. Leuk dat iedereen meeleest met de verbouwing

Omzetdeze maand geen omzet, alleen wat reclame inkomsten.

Financieel

Sparen; het sparen gaat niet zo best. Deze maand ziet er nog redelijk uit, maar het geld vliegt er met bakken uit en niet alleen uit ons bouwdepot. Daarnaast ben ik bang dat wij het niet gaan redden met ons bouwdepot en zullen wij ook van onze 'spaarrekening' moeten gaan gebruiken voor het huis. Dus ik geniet nog maar even van onderstaande grafiek zolang het nog kan.

Spaarsalo februari 2023 Spaargrafiek

Beleggingen: hier zit gelukkig wel een stijgende lijn in; het rendement op onze portefeuille is weer gestegen en is nu 32%. 

Rendement februari 2023 DEGIRO

Boodschappenbudget; zoals voorspeld deze maand boven budget. Wij komen steeds meer in het 'normale' leven en daar horen dure boodschappen bij helaas. Wij gaven € 563,32 uit aan boodschappen. 

Tweedehandsverkoop; deze maand verdienden wij € 35 met tweedehands verkopen. Ik verkocht twee oude kroonluchters via Marktplaats.

Euroclix; wij verzamelden deze maand 767 euroclix, dat is weer een beetje gemiddeld. Wij staan nu in totaal op 5.432 Euroclix en sparen weer lekker door tot een uitbetaling.

Energieverbruik

Gelukkig heeft de warmtepomp een positieve uitwerking op ons gasverbruik; bijna tweederde minder dan vorige maand. Als wij klaar zijn met verbouwen gaan wij goed kijken hoe we nog meer rendement uit de hybride warmtepomp kunnen halen. Hopelijk hebben wij volgende winter ook profijt van de nieuwe kozijnen en extra isolatie. 

Energieverbruik februari 2023 zonnepanelen Warmtepomp

Februari was onze tweede maand in het nieuwe huis en het begint steeds meer te dalen. Nog een hoop werk aan de winkel, niet alleen aan het huis, maar ook aan onze doelen. Ik wil jullie bedanken voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

2 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: