Nieuwe Concept!

by - oktober 16, 2016

Sinds een paar maanden heb ik het bloggen weer redelijk in de vingers. Ik denk dat ik al zo een bijna 15 jaar blog, ooit begonnen bij web-log,  ik denk zoals de meeste bloggers. Helaas ging dat na een paar jaar mis door een mislukte migratie en stapte ik over naar blogger van Google. Ik maakte zelfs meerdere blogs aan, zoals deze en deze. Soms blogde ik om de paar dagen, soms wel maanden niet.

In het begin blogde ik vooral over onze huizen en mijn opgeknapte meubeltjes, dat kun je vooral hier nog zien, onze reizen en de hobby van Martijn. Later toen de kinderen kwamen, had ik genoeg stof om over te bloggen en vond ik het ook leuk om met hun foto's te digiscrappen. Ik heb zelfs nog 2 jaar wat gedaan met Project Life, maar dat kwam wegens tijdgebrek op een laag pitje te staan, al vind ik dat nog steeds geweldig.

Afgelopen zomer begon het weer te kriebelen om regelmatiger te gaan bloggen, ik blogde over onze vakantie, onze nieuwe zonnepanelen, snapchat en natuurlijk over onze bruiloft! En wat bleek het aantal pageviews liep behoorlijk op, het blog van onze bruiloft zit nu over de 1200 pageviews en de andere blogs zitten rond de 500 pageviews, in mijn hele blog-carrière heb ik deze aantallen nog nooit gehaald en dat geeft motivatie.


Dus vol goede moed begin ik een nieuw concept, ik wil proberen om iedere zondag een nieuw blog te plaatsen over allerlei uiteenlopende onderwerpen en op woensdag een weekoverzicht van de week ervoor die loopt van maandag tot en met zondag. Dan heb ik 2 dagen de tijd om het weekoverzicht in orde te maken en te plaatsen op woensdag. Bij dit nieuwe concept hoort een nieuw jasje (ik kon het niet laten), ik hoop dat jullie het mooi vinden.  En natuurlijk hoop ik dat jullie mijn blog blijven bezoeken. Tot gauw!

You May Also Like

4 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: