Weekoverzicht week 1: Bioscoop (2x), Werken, Scheveningen, Appeltaart en Meentcross.

by - januari 11, 2017

Welkom bij het eerste weekoverzicht van 2017, leuk dat je weer meeleest. Deze week de laatste week van de kerstvakantie.


Maandag
Vandaag zijn we met zijn allen lekker thuis en ruimen de kerstboom op, dit jaar waren we erg blij met ons echte boompje, lees in mijn blog van afgelopen zondag het hele verhaal. We nemen dus afscheid van dit mooie tafereel.


Als alles is opgeruimd, gaan de jongens en papa vast naar buiten zodat ik de hele beneden verdieping kan dweilen om vervolgens de deur achter ons dicht te trekken en te gaan genieten van de film "Sing". We gaan met de trein en dat is al een feest op zich voor de jongens. Het is echt een geweldige film, hij duurt twee uur, maar zelfs de jongste(4) heeft hem zonder mopperen helemaal uitgezeten. Echt super leuk.Dinsdag
Ik moet werken en Martijn is lekker thuis met de jongens, ze rommelen wat in huis en brengen een bezoekje aan de bibliotheek. De oudste is weer helemaal in zijn nopjes met zijn boekjes. Als ik uit mijn werk kom, word ik helemaal plat geknuffeld en begint de oudste één van zijn boekjes van de bieb gelijk voor te lezen. Zo wil ik iedere dag wel thuiskomen :)


Woensdag
Vandaag weer gezellig thuis met zijn allen, de oudste heeft eerst om tien uur een afspraak bij de fysio. Hij wordt flink aan het werk gezet.


Als we thuis komen trek ik nog even mijn hardloopschoenen uit de kast en ik loop mijn eerste 7 kilometers van 2017. Daarna even lekker eten en douchen om vervolgens met het hele gezin naar Scheveningen te gaan. Er was een harde wind en de zee was erg wild, maar het was prachtig. De oudste leefde zich helemaal uit, de jongste daar en tegen vond de wilde zee iets te veel van het goede. Maar het was een geslaagd bezoek, zeker voor herhaling vatbaar.


We dronken nog wat op de boulevard om even op te warmen en daarna keerde we weer huiswaarts, onderweg aten we nog bij de grote gele M. en daarna nog even gerelaxed thuis tot het bedtijd was.


Donderdag
Papa en de jongens lekker thuis, ik weer aan de arbeid. De mannen doen de boodschappen en bakken een heerlijke appeltaart.


s'Avonds als de jongens op bed liggen en Martijn sporten is geniet ik van mijn heerlijke appeltaart met een kopje thee.


Vrijdag
Vandaag helaas weer werken en de mannen genieten alle 3 van hun laatste vakantiedag. Ze spelen lekker thuis en krijgen nog bezoek van een vriend van Martijn. Als ik uit mijn werk kom ga ik nog even snel hardlopen, het was de bedoeling dat ik zaterdag zou gaan, maar door de voorspelde sneeuw, bedenk ik me om nu nog even snel 5 kilometer te pakken in de ijzige kou. En dat was maar goed ook en niet alleen maar omdat die sneeuw viel ;)

Het ging gewoon super lekker en iedere keer maakte ik het rondje wat groter om extra kilometers te pakken en bij de 7 kilometer ging de knop om en dacht ik; nu ga ik er voor ook! Ik liep weer een stuk verder van huis om hem vervolgens terug weer af te tikken op precies 10 kilometer, echt top! Wat een mijlpaal! Hiermee heb ik gewoon een deel van mijn eerste doel van 2017 behaald, wil je meer over mijn doelen lezen? Kijk dan hier.Zaterdag
Als we s'ochtends wakker worden is het wit. We ontbijten op ons gemak om ons vervolgens warm aan te kleden en lekker naar buiten te gaan om in de sneeuw te spelen.


Ook brengen de heren onze kerstboom weg plus nog een andere kerstboom waarvan andere mensen het dan weer nodig vinden om deze in de sloot te dumpen. De oudste trekt onze boom op de slee en Martijn sleept de andere er achter aan, onderweg worden de mannen gefotografeerd door een professionele fotograaf wat deze prachtige foto opleverde.


s'Avonds ga ik nog even lekker uiteten met 3 vriendinnen en brengen we een bezoekje aan de film Soof 2!

Zondag
Vandaag doet Martijn met 2 vrienden mee aan de Meentcross, wat een bikkels! Negen kilometer door de bagger en het smeltende sneeuw, het was een zware beproeving, maar ze flikken het mooi toch maar even, petje af!


De rest van de dag doen we niets meer, de jongens kijken een film, ik werk aan mijn blog en Martijn rust lekker uit :)


Bedankt voor het lezen en tot volgende week.

You May Also Like

5 Comments

 1. Wat een fijne week, en petje af voor jou en je man!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Het was idd een hele fijne week en wat lief, dank je wel.

   Verwijderen
 2. Ik moet werken....?? gelukkig wel Miranda!! Daardoor waardeer jij jouw mooie leven alleen maar meer!! Leuk verslag hoor! Groetjes, Serve & Monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, je hebt helemaal gelijk hoor, Monique! Ik twijfelde ook of ik het wel zo neer moest zetten. Bedankt voor je lieve reactie.

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: