Masterclass B(v)loggen

by - januari 22, 2017

Op zondag 18 december, alweer ruim een maand geleden volgde ik een masterclass B(v)loggen van Annic van Wonderen . Ik volg haar al een tijdje en vind haar erg inspirerend, in het begin dacht ik echt; jij hebt lekker makkelijk praten. Maar naar mate ik haar langer volgde hoe meer respect ik voor haar kreeg. Het was dan ook heel vreemd, maar vooral ook bijzonder om haar in levende lijve te ontmoeten.

Masterclass Annic ten Duis


Lekker naar Amsterdam dus, één van mijn favorieten hobby's. Eerder dit jaar bezocht ik ook al een film over Minimalisme in Kriterion, ook toen vond ik het heerlijk om eerst nog even te dwalen door de straten van Amsterdam. Waar die aantrekkingskracht vandaan komt, ik heb geen idee. Misschien door dat ik vroeger veel logeerde bij mijn tante in Amsterdam en we veel op pad gingen of misschien gewoon de prachtige panden en grachten. Mocht ik het ooit verdienen om in een tweede leven terug te komen.......weten jullie me te vinden ;)


Maar goed de masterclass dus, die begon om 13:00 in het Renaissance hotel in hartje Amsterdam. Het was een masterclass over bloggen en vloggen voor 50 personen gegeven door Annic en zij had ook nog 2 gastsprekers uitgenodigd. De één vertelde over de technische opbouw van een content (een verhaal op je blog) en de ander vertelde over de juridische kanten van het bloggen en vloggen.


Het was een zeer leerzame en inspirerende middag en heb gewoon negen kantjes vol geschreven, echt niet normaal. Ik heb er dus zeker wat van opgestoken en ook zeker geen spijt van mijn deelname. We kregen ook nog een goodiebag nagestuurd via de post. Vanwege een ernstige brand in haar huis, waren de goodiebags beschadigd en werd deze nagezonden naar ons huis. Waar gewoon haar boek in zat, waar ik stiekem al op hoopte en ook nog een notitieboekje (you know me) en een belletje die je symbolisch kunt gebruiken bij ieder succes dat je behaalt.


Sommige dingen die je graag wil doen, moet je dus een keer doen! Daar is dit maar weer eens het bewijs van. Echt een super geslaagde dag! Helaas was het net op een dag dat de NS het nodig vond om op het belangrijkste traject van Nederland werkzaamheden uit te voeren, maar dat mocht de pret niet drukken. Rond 20:00 was ik weer lekker thuis bij mijn gezin en kon ik nog even nagenieten van de fijne me-time dag.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, check hier de website van Annicvw of neem een kijkje op haar youtube-kanaal waar ze 2 keer per week een video plaatst.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: