Weekoverzicht Week 3; Opruimen, winterse landschappen, hardlopen, Sushi en het ijs op.

by - januari 25, 2017

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht;

Maandag
Vandaag ben ik lekker thuis, de jongens naar school en ik werk een lange to-do-list weg. Zo werk ik o.a. de plakboeken bij van de jongens met de laatste uitnodigingen voor feestjes en kerstkaartjes, maak nog wat slingers voor mijn webshop, ruim op en zet het een en ander op Marktplaats.


's Middags gaat de jongste bij een vriendinnetje spelen en de oudste neemt een vriendje mee van school naar ons huis. Het is even een gepuzzel om iedereen op de juiste plek te krijgen, maar ook dat komt goed.


Dinsdag
Vandaag werken en naar school, uit school gaat de jongste bij een vriendje spelen en de oudste gaat weer naar zijn wekelijkse uurtje dammen. Na mijn werk ben ik nog druk met wat pakketjes in orde maken voor Marktplaats, mijn nieuwe plaatsingen hebben al aardig wat opgeleverd, dat ruimt op!
Woensdag
Jongens naar school, ik loop lekker 7 kilometer hard bij een temperatuur van -4. Wat is het toch heerlijk om bij deze temperaturen in een prachtig winterlandschap te mogen lopen. Verder de vaste dingetjes.


s'Middags naar de gym en daarna naar de verjaardag van Opa, hij wordt  vandaag 68. We eten ook nog lekker mee. Na het eten lekker naar huis voor een bad en ik vertrek naar yoga.


Donderdag
Jongens naar school en ik stop nog even onderweg naar mijn werk om een foto te maken van het prachtige landschap waar ik 3x keer in de week doorheen mag rijden.


Verder geen bijzonderheden vandaag, we doen de wekelijkse boodschappen en het is Martijn zijn vaste sportavond.

Vrijdag
Vandaag papa lekker thuis, ik vertrek op tijd naar mijn werk en papa zorgt voor de jongens. s' Middags brengen ze een bezoekje aan de kinderboerderij en ook hier komt het thema winter en ijs weer naar voren.


Zaterdag
Lekker dagje thuis, ik maak een heerlijke ochtendwandeling met de oudste en we brengen te gelijk het glas naar de glasbak, halen de vakantiepapieren op en kopen wat kadootjes in de stad. De jongste en papa gaan lekker een stukje fietsen en doen onderweg ook nog wat boodschapjes.

s'Middags spelen de jongens lekker met de achterbuurjongens en om 16:00 vertrekken we naar opa en oma, want daar gaan de jongens een nachtje logeren. Martijn en ik gaan lekker Sushi eten om daarna aan te schuiven bij een gezellig feestje, die door gaat tot in de late uurtjes.Zondag
Vandaag toch wel een lichte kater van het feestje, we halen de jongens op, Martijn gaat met de auto en ik ga hardlopen naar Beusichem, helaas was het een zware beproeving, maar ik hou vol. We lunchen gezellig mee bij opa en oma en daarna wagen we ons nog even op het ijs. Wat een heerlijk winter weer, het is echt genieten geblazen. Verder doen we het rustig aan de rest van de dag, kunnen papa en mama ook even bijkomen ;)


Dit was ons weekoverzicht, ik hoop dat je het leuk vond en tot volgende week!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: