Ons Pinkster-Kampeer-Weekend! (incl. vlog)

by - juni 25, 2017

Voor het derde jaar op gingen we in het pinksterweekend kamperen in Het Grote Bos in Doorn. Samen met nog 3 gezinnen genoten we van het mooie weer, het lekkere eten en de gezelligheid.

Het hele spul bestond uit 8 volwassenen,  4 tienermeiden,  6 kinderen variërend in de leeftijd van 5 tot 10 jaar, 2 caravans, 2 grote tenten en 3 kleine slaaptentjes.

Voor ons eigen gezin was het extra spannend want we gingen voor het eerst met onze eigen nieuwe tweedehands tent. Het blijft toch een dingetje zoiets tweedehands kopen, maar ik denk dat we er zeker een goede koop aan hebben gedaan. Alhoewel we er nog geen regenbui overheen hebben gekregen ;)


Verder vermaakte de kinderen zich prima met elkaar en deden we alleen maar leuke dingen, zoals;

Iedere ochtend met zijn alleen gezellig ontbijten met verse croissants en donuts!


Met zijn allen spelletje doen en lekker spelen in de speeltuin.Zwemmen met de papa's, die zijn daar heel goed ;)Lekker eten met zijn allen, waarvan 1 avondje gezellig in het restaurant!En gewoon gezellige tienerdingen ;)


Voor al onze belevenissen van dit weekend verwijs ik je graag naar onderstaande vlog, waarin je o.a. kunt zien hoe onze tent er van binnen uitziet, dat we prijzen wonnen tijdens de bosbingo, we ook nog gewoon gingen hardlopen, een van ons mee deed aan een talentenjacht en nog veel meer!Mocht je de vlog leuk vinden doe dan een duimpje omhoog en/of abonneer je op ons kanaal!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: