Weekoverzicht week 25; Hitte, Spreekwoordelijke Drempel, Kermis en Topfoto!

by - juni 28, 2017

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht, deze week speelde de hitte een grote rol.

Maandag
Vandaag weer mijn 2-wekelijkse vrije maandag en de jongens naar school. Ik zet vandaag een hele grote stap voor mezelf. Afgelopen donderdag besloot ik om minder te gaan hardlopen en 2x in de week krachttraining te gaan doen. Ik verzamel al mijn moed bij elkaar en stap na 6 jaar over de spreekwoordelijke drempel heen. Ik werd super goed ontvangen en het was zo weer geregeld, zelfs mijn oude pas kon weer geactiveerd worden. En zo is mijn eerste rondje krachttraining een feit!


s'Middag brengen we uit school snel een bezoekje aan de bibliotheek en daarna fietsen we samen met papa nog even naar de lek om daar een uurtje zwemmen.


Dinsdag
Vandaag werken en naar school en oma past op, Martijn gaat 's middags met de oudste naar de laatste skateles. Vandaag krijgt hij zijn diploma!

Als ik uit mijn werk thuis kom zitten de jongste en oma lekker een puzzeltje te doen, helaas heb ik zelf niet altijd het geduld, zo slecht, maar oma's wel ;)


Woensdag
Vandaag lekker thuis en de jongens een ochtendje naar school. Vanaf school fiets ik direct door naar de sportschool om weer een uurtje te trainen. Ik kom daar een vriendin tegen die me wel even verteld hoe het moet, super gezellig maar wat is die vrouw sterk, echt respect! Als ik op de fiets stap om naar huis te gaan voelen mijn beentjes al aardig zwaar.

's Middags heeft de oudste een kinderfeestje en de jongste en ik gaan lekker een ijsje eten in de stad. Daarna speelt hij nog lekker buiten met de buurtkinderen en heel veel water.


s'Avonds heb ik een lesje yoga op een buitenlocatie, zoals jullie op Instagram Stories en op Snapchat hebben kunnen zien, was het echt heerlijk! Het is een prachtige en rustige lokatie en de les is echt heel fijn. Voldaan van de les en trots dat ik ook nog 4 kilometer heen en 4 kilometer terug heb gefietst kom ik weer opgeladen thuis. Het was een fijne en vooral sportieve dag!


Donderdag
Vandaag werken en de jongens naar school, oma Tineke past op en s'middags gaan opa, oma en de jongens gezellig naar de kermis. De jongens vinden het super en worden flink verwend.


's Avonds de wekelijkse boodschapjes en na het eten is het dan eindelijk zover, na de hittegolf weer eens lekker een flinke regenbui. We klappen voor de regen en de jongste, onze waaghals, maakt nog even een regendansje!


Vrijdag

Vandaag ga ik een dagje werken en Martijn is lekker thuis. Als Martijn de jongens naar school heeft gebracht gaat hij hardlopen, hij loopt gewoon even 14 kilometer in 1 uur en 16 minuten, echt ongelofelijk knap van hem. Niet normaal.


s'Middags gaan Martijn en de jongens nog even spelen en zwemmen bij de Meent en s'avonds gaan we gezellig poffertjes eten met Opa Rob en Oma Bep. Ook lopen we nog een rondje over de kermis.


Zaterdag
We hebben een rustig ochtendje en we maken er maar gelijk goed gebruik van. Ik ga al vroeg hardlopen, zo fijn dat het weer wat koeler is. Helaas ben ik zo dom om mijn runkeeper halverweg uit te zetten. Ik moet ook niet snappen enzo tijdens het lopen. Uiteindelijk loop ik toch mooi 7 kilometer en eigenlijk ging het best goed qua conditie. Of dit met mijn nieuwe sportschema te maken heeft zal de toekomst uitwijzen.

Daarna pakken Martijn en ik wat klusjes op, we soppen de koelkast uit en ook de gang krijgt een flinke opruim- en schoonmaak-beurt!


s'Middags hebben we een verjaardag van ons vriendinnetje Xanne, ze wordt 7 jaar. Tot september zijn onze en de kinderen van 2 bevriende stellen in opvolgende leeftijd. Ik maak deze geweldig foto van het stelletje ongeregeld en bewerk hem thuis met de leeftijden. Het is een gezellige middag en avond en de kinderen vermaken zich weer kostelijk!


Zondag
Vandaag een heerlijke thuisdag, echt zin in, genoeg te doen. 's Ochtends fietsen de jongste en ik een klein rondje Pokemon, we spelen het bijna niet meer, maar nu er nieuwe regels rondom de gym(s) zijn is het wel weer even leuk om te kijken hoe het werkt.

Ik trakteer mezelf nog op een heerlijke smoothie-bowl en vraag me weer af waarom ik dit niet vaker doe.Daarna pakken de oudste en ik zijn kamer aan, we schuiven wat met de meubels en zemen zijn ramen. Om daarna lekker in zijn "nieuwe" kamer een Donald Duckje te lezen.


Verder doen we nog wat achterstallige klusjes; het had zomaar een winters-pyama-dagje kunnen zijn. Gelukkig spelen de jongens nog even fijn buiten en na eten gaan we lekker badderen en het heerlijke weekend afsluiten.

Bedankt weer voor het meelezen en tot volgende week!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: