Weekoverzicht week 23; Vervolg kamperen, Vloggen, Schoolreisje, Dierenarts en Rommelmarkt!

by - juni 14, 2017

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht!

Maandag Tweede Pinksterdag
Vandaag ons laatste dagje kamperen met vrienden. We ontbijten gezamenlijk en ruimen de boel weer op.Na het opruimen eten we nog een broodje en maken het vlees op wat nog over was van de barbecue van gisteren. Rond twee uur vertrekken we richting huis. We zijn nog niet op de snelweg of de jongste ligt al te slapen.


Als we thuis zijn pakken we de auto uit en ruimen we alvast een gedeelte op. Ook hangt er om 16:30 al de eerste was buiten die ik mooi nog droog kan binnenhalen voor we naar bed gaan.


Het was een super weekend met heerlijk weer en veel gezelligheid, helemaal leuk! s'Avonds liggen we allemaal moe maar voldaan vroeg in bed.

Dinsdag
Na dat we allemaal een fijne nachtrust hebben gehad gaan we weer werken en naar school. Oma Bep past op. De jongste gaat bij een vriendje spelen en de skateles van de oudste wordt uitgesteld vanwege het weer.

's Avonds komt een vriendinnetje nog even spelen en ze gaan vloggen, hoe grappig! Verder zoek ik alvast wat spullen uit voor de rommelmarkt van aankomende zaterdag en ik begin te twijfelen of het allemaal wel in de auto past.


Woensdag
Vandaag lekker thuis en de jongens naar school. Ik loop even snel vijf kilometer hard om daarna het een en ander in het huishouden te doen. Na zo een weekendje weg is er toch voldoende te doen, ook gooi ik er nog even wat wasjes door heen.

's Middags gymen en fysio voor de oudste, de jongste neemt een vriendje mee uit school, het is een een soort speel/oppasdate zeg maar. Altijd fijn als je dingen zo kan oplossen.


Na de fysio brengen we het vriendje weer thuis en halen we onze prijs op van de postcodeloterij bij het tuincentrum, maar lieft 3x mede dankzij oma.


Daarna rijden we door naar het zwembad om nog even snel bij een ander vriendje te kijken die moet afzwemmen voor zijn A-diploma. Aan het eind van de middag komt een vriendinnetje nog even een laatste ruimtevaartplaatje brengen, ze heeft deze speciaal voor ons opgehaald bij de ruilmiddag, als dat geen echte liefde is ♥Donderdag
Vandaag een bijzondere dag, de jongens gaan namelijk op schoolreisje. Ze hebben er echt super veel zin in en dit is ook gelijk het laatste jaar dat ze samen gaan.


Ze gaan naar het pretpark Oud Valkeveen, we zijn daar zelf ook geweest zo een 2 jaar geleden en dat was geweldig, de jongen vinden het dan ook helemaal gaaf dat ze daar heen gaan.


Na het uitzwaaien rijd ik door naar mijn werk. Als ik mijn laptop aangooi heb ik 4165 mails in mijn mailbox, mamamia!! Een dagje niet aanwezig en BOOM! Nu heeft dit mede te maken met een alert uit ons warehouse-management-systeem wat niet helemaal lekker werkt, maar het is toch even schrikken zeg maar.


Iets later dan gepland komen de jongens weer aan op school na hun geweldige schoolreis, waar ze worden opgevangen door oma en papa. s'Avonds weer de wekelijkse boodschapjes en Martijn gaat nog een uurtje sporten.

Vrijdag
Martijn thuis vandaag, ik werken en de jongens een half dagje naar school. Kan Martijn eindelijk met de poezen naar de dierenarts voor de periodieke inenting. Helaas komt Martijn er niet zonder kleerscheuren vanaf ;)


's Middag gaat de oudste bij een vriendje spelen en de jongste neemt een vriendje mee, daarna lekker niks meer.  Als ik thuis kom heeft Martijn alle dozen voor de rommelmarkt naar beneden getild, hoe lief ♥


Na het eten laden we de auto in voor de rommelmarkt van morgen en eten we onze zelfgemaakte tompoucen. Jammie!


Zaterdag
Vandaag is weer de jaarlijkse rommelmarkt op het Pieterplaatsje waar ik altijd sta met mijn moeder. Rond kwart voor 8 vertrek ik en het wordt een geslaagde dag.


Ook Martijn en de jongens komen nog even langs en de jongens vinden het altijd geweldig omdat je daar zo lekker kan spelen.


Tijdens de lunch heeft Martijn een huis vol met kids en ze eten allemaal gezellig een hapje mee.


De oudste gaat 's middags met opa naar het het familieconcert in het concertgebouw. Dit doen ze nu voor het derde keer en ze vinden dat helemaal geweldig.  Martijn en de jongste gaan nog even klussen bij vrienden.

Als ik rond vier uur thuis kom van de rommelmarkt met een goede opbrengst heb ik het rijk alleen, ik haal de auto leeg en leg de laatste hand aan de vlog die morgen online komt. Daarna doen we lekker lui, we halen frietjes en hang samen met de oudste op de bank. De jongste moet ik om half acht van buiten halen omdat het nu echt tijd is voor thee en koek.

Zondag
Vandaag geen planning, is ook wel nodig want het lijkt wel of er een bom ontploft is, echt vreselijk. Ik ga al vroeg hardlopen i.v.m. de warmte. Daarna de laatste dozen van de rommelmarkt weer naar boven en de woonkamer even een flinke opruimbeurt geven.s'Middags brengen we een bezoekje aan de kersenboomgaard van de familie van Sterkenburg en kopen wat heerlijk kersen. Ik zal hier zondag nog een apart blogje aan wijden.


Daarna weer lekker naar huis om niks te doen, De jongens spelen lekker buiten, Martijn rommelt wat in de tuin en ik werk aan mijn blog, zodat ik weer even een voorsprongetje heb. s'Avonds eten we lekker pannenkoeken en maken we dus gelijk gebruik van onze gewonnen prijs van de Postcodeloterij.En zo maken we de balans weer op met al met al toch weer een druk weekje. Aankomende week ook weer druk met de avondvierdaagse van de oudste en natuurlijk vaderdag.

Bedankt voor het lezen en tot volgende week.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: