Weekoverzicht week 24; Blaar, Avondvierdaagse, Vaderdag en Kermis!

by - juni 21, 2017

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht, leuk dat je meeleest. Het is een week die volledig in het teken staat van de Avondvierdaagse!


Maandag
Vandaag werken en naar school, oma Tineke past op en ze kijkt samen met de jongens onze nieuwe vlog die gisteren online is gekomen.

Helaas heb ik gisteren een gigantische blaar opgelopen tijdens het hardlopen, er zat al een kleine blaar, maar die is gisteren helaas uitgegroeid tot een hele grote. Mijn allerliefste bazin is zo aardig om hem even aan te pakken. Ons kantoor verandert even in een operatiekamer, maar ik ben mooi verlost van de pijn. Echt top!


's Avonds loopt de oudste zijn allereerste Avondvierdaagse, hij vindt het super spannend. Hij heeft  super goed gelopen, al vond hij het best zwaar.


Dinsdag
Vandaag weer werken en naar school, papa is thuis want die moet vanavond weer een keertje werken bij de Westerscheldetunnel. De oudste en papa brengen nog een bezoekje aan de schoolarts en daarna gaat Martijn nog een paar uurtjes vissen.

Op mijn werk wordt de boel flink onder handen genomen door de schilder, omdat de kasten toch leeg zijn, halen we er gelijk maar even een sopje er door!


Als ik uit mijn werk kom, vertrekt Martijn om te gaan werken. De jongens en ik eten lekker spaghetti en de oudste loopt zijn tweede avond van de Avondvierdaagse. Bij terugkomst is hij super happy en loopt hij voorop naast zijn meester. Ondanks dat dit de langste afstand was, is hij helemaal blij en trots.


Verder freubel ik alvast wat snoepzakjes in elkaar voor de laatste avond van de Avondvierdaagse, niet alleen voor de oudste maar ook voor wat vriendjes en vriendinnetjes.


Woensdag
De jongens half dagje naar school en Martijn en ik lekker thuis. Martijn was pas om 3 uur thuis van zijn werk, dus die slaapt lekker uit en ik ga na lang wikken en wegen toch een rondje hardlopen. Gelukkig valt de schade mee met mijn blaar, al voelde ik het wel en zat mijn pleister onderhand op mijn knieën.  Ik verwen mezelf nog even met heerlijke zelfgemaakte hummus van de achterbuurvrouw.


's Middags gaan Martijn en de oudste samen naar de gym en de jongste en ik luieren lekker in de tuin.  De rest van de middag lekker spelen en 's avonds loopt de oudste de derde dag van de Avondvierdaagse.


Donderdag
Vandaag werken en naar school, oma Tineke past op. Op mijn werk maak ik een planning voor de zomer, ik ben er uit hoe ik het ga doen en ik zal via de facebookpagina van Taxx Life Blog linken naar oude en nieuwe artikelen. Ook artikelen die ik al schreef toen het nog helemaal geen Taxx Life Blog was. Dus wil je niks missen, volg ons dan!


Ook neem ik vanavond nog een belangrijke beslissing omtrend het sporten en hardlopen e.d. Hier over later meer. 's Avond loopt de oudste de laatste avond van de Avondvierdaagse wat een topper. Megatrots op hem, hij doet het toch maar even al kost het hem veel meer energie dan een gemiddeld kind.


Het is een lange, vermoeiende, maar gezellige avond en hij is gigantisch verwend. Rond negen uur zijn we pas thuis om daarna lekker te gaan slapen.

Vrijdag
Vandaag de jongens lekker vrij en ik ook, we maken er een rustig dagje van na alle inspanningen van de afgelopen dagen. Om tien uur hebben we een afspraak bij de fysio, de therapeute is ook mega-trots op de oudste. De jongste en ik doen nog even wat boodschapjes en gebruiken voor de allereerste keer de handscanner bij de supermarkt, de jongste vind het een feest, jammer dat we zo weinig nodig hebben.


Na de lunch luieren we een paar uurtjes en 's middags  en 's avonds spelen de jongens lekker buiten met de buurtkinderen.


's Avonds gaat Martijn een nachtje vissen en de jongens liggen er lekker bijtijds in, na alle late avonden van de avondvierdaagse.


Zaterdag
Een rustig dagje met geen plannen, Martijn moest eigenlijk werken vandaag, maar dat ging op het laatste moment niet door, dus gewoon allemaal lekker thuis.


Na een rustig ochtend met huishoudelijke taken, rijden we 's middags nog even naar Tiel. De oudste was flink uit zijn sandalen gegroeid en we zochten nog steeds crocs voor de jongste,  deze hij was kwijtgeraakt in Doorn.

Na het eten gaan Martijn en de jongens nog even een ijsje halen van de bon die de oudste had gekregen met de Avondvierdaagse. Ik leg de laatste hand aan een nieuwe vlog over ons weekendje kamperen.


Zondag Vaderdag
Vandaag is het Vaderdag, de jongens en ik verrassen papa met zelfgemaakte cadeautjes en een ontbijtje op bed.


Daarna nog even allebei hardlopen voor de hitte echt begint en verder lekker een rustige ochtend. 's Middags gaan we naar Opa Rob en brengen we ook een bezoekje aan de kermis in Beusichem.


Aan het eind van de middag rijden we door naar Opa om daar gezellig te barbecueën. Het was een gezellig en geslaagde Vaderdag.Bedankt weer voor het lezen en tot volgende week.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: