Doelen en Duurzaam Februari 2018

by - maart 04, 2018

Vandaag is het alweer tijd voor de  Doelen en Duurzaam van februari. Deze maand deden de zonnepanelen flink hun best om de prachtige winterzon om te zetten in energie. En werden we blij verrast door de rapporten van de jongens.


Mijn 7 persoonlijke doelen:

1. Fysieke Gezondheid; ik blijf het sporten heel leuk vinden, ook al is het resultaat op dit moment  ver te zoeken. Mijn buik en heupen blijven lelijk en dik en ik weet het even niet. Hopelijk brengt maart de oplossing of acceptatie. Nog even wat getallen; ik liep 33,2 kilometer hard en op vier februari liep ik weer een keer tien kilometer aan één stuk! Verder roeide ik 9,4 kilometer en ik ben weer gestart met de crosstrainer. Geïnspireerd door mijn maatje op het werk heb ik er alweer twee keer op gestaan met een afstand van 3,1 kilometer. Even een kanttekening; ik haat cardio en dat is nog zacht uitgedrukt. Dus echt een overwinning voor mezelf.

2. Mentale Gezondheid; hier kan ik kort over zijn. Martijn en ik eten alles wat los en vast zit, het is vreselijk. Er wordt bijna iedere avond wel gesnoept. De knop moet echt weer om!

3. Financieel; Vorige maand gaf ik aan dat het niet makkelijk zou worden, omdat ik de aanbetaling voor de vakantie betaalde. Ik haalde een deel van mijn spaardeel van januari terug met de intentie het met het loon van februari weer terug te storten. Maar nu met de keuring van mijn auto,  de verjaardagen van de jongens in het vooruitzicht en een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste heb ik besloten om mijn hele spaardeel van januari terug te halen. Februari wel gewoon gespaard.

4. Taxx Lifestyle; in februari kreeg ik een leuke bestelling van een verjaardagsslinger met vrije tekst. In mijn webshop kun je deze vinden en je kunt mij mailen voor eventuele details.

5. Taxx Life Blog; TOPMAAND!! Dankzij Janine van www.simpelrijkleven.nl , die mijn blog deelde in de catergorie Fijn Leesvoer, kreeg ik heel veel nieuwe bezoekers. Er zijn deze maand 1000 (!) unieke bezoekers op mijn blog geweest en dat is 50% meer dan januari. Ook met 9379 pageviews (info blogger) is er een flinke stijging, waar ik echt heel blij mee ben. Nu nog even afwachten hoeveel van deze mensen blijven hangen, maar ik merk wel dat ik meer reactie's op mijn blog krijg. En dan vooral op de artikelen over financiën. Heel blij!

6. Werk; deze maand een redelijke normale maand met rustige dagen, maar ook hele hectische dagen. Ik begin wel steeds meer te waarderen dat we echt een fijn team hebben, waarin we op elkaar kunnen bouwen.

7. Rust in huis; de plannen die we gemaakt hebben schuiven door tot na de verjaardagen van de jongens. Ik ken mezelf en dan wil ik alles weer op tijd af hebben. Dat levert alleen maar stress op en dat werkt niet. Met de jongens gaat het goed, ze hadden prachtige rapporten. Echt ongelofelijk trots op deze mannen, vooral de oudste heeft zich dit jaar echt omhoog gewerkt.

Duurzame doelen en resultaten:

Energieverbruik:
Het koude vriesweer met zijn prachtige zonneschijn maakte ons blij deze maand, wat een verschil met januari. De zonnepanelen leverden deze maand bijna vier keer zoveel als in januari. De laatste anderhalve week verbruikten we zelfs minder dan dat de zonnepanelen opleverden. Het nettoverbruik was maar 20 kWh, dat is echt heel weinig voor februari.


Bijverdiensten:
Met de tweedehands verkopen verdienden we € 30,=.  Met de Euroclix verdienden we 563 clix bij deze maand. De teller staat nu op 4716 clix, nog 300 clix en dan staat de wisselkoers op € 70,=.

Boodschappenbudget:
We gaven deze maand  € 528,46 uit aan boodschappen, nog steeds boven budget. En dat baart me best zorgen in deze relatief korte maand. Volgende maand de verjaardagen, dus dat telt niet echt mee. Daarna gaan we er serieus mee aan de slag.

Dit was het weer voor februari! Een fijne zonnige maand wat ons energieverbruik flink naar beneden bracht. Bedankt voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: