Doelen en Duurzaam Mei 2023

by - juni 09, 2023

Eindelijk mensen, eindelijk zitten wij weer een beetje op het energieverbruik dat bij ons past en misschien nog wel beter dan ooit te voren (inclusief oude huis). Verder is ons huis 'af!' en vallen de financiële klappen tot nu toe mee, dus een tevreden mens hier.

Doelen en Duurzaam Mei Taxx Life Blog
Foto door Ylanite Koppens


Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; nog steeds alleen actief met mijn wekelijkse 'Bewust' trainingen. Het wil maar niet lukken om het verder op te pakken.

Mentale Gezondheid; gaat redelijk goed. Erg druk met sociale activiteiten de afgelopen en komende weken, helemaal prima, maar ook fijn als we eens een weekendje niets hebben ;)

Minimaliseren; sinds de woonkamer 'af'' is heb ik een hoop dozen uitgepakt. Gelukkig lukt het om dit kritisch te beoordelen en toch nog een hoop weg te doen. Geen oude zooi meer in ons nieuwe mooie huis. 


Taxx Lifestyle/Blog

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 1180 unieke bezoekers mijn blog, nog steeds boven mijn streven 1000. Dus helemaal blij.

Omzetdeze maand geen omzet, alleen wat reclame inkomsten. De samenwerking van vorige maand is goed verlopen en ik mag binnenkort misschien een leuke winactie doen. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte. 

Financieel

Sparen; oke, veel geklaagd over ons lege bouwdepot de afgelopen twee maanden, maar dat zal ik niet meer doen. Door wat financiële meevallers het bouwdepot weer iets kunnen vullen en omgezet naar het spaarpotje droomhuis. Deze heb ik ook weer toegevoegd aan onderstaande grafiek.


Beleggingen: het rendement op onze portefeuille steeg met maar liefst 9% en staat nu op 43%. Ongelofelijk hoe de markt fluctueert.

DEGIRO Rendement Mei 2023

Boodschappenbudget; deze maand gingen wij flink boven budget. Ik denk dat dit de eerste 'normale' maand was in het nieuwe huis, dat houdt helaas in dat deze kosten ook het nieuwe normaal zijn. Wij gaven deze maand in totaal € 605,32 uit aan boodschappen. Met de gebudgetteerde 500 euro gaan we het dus niet meer redden.

Tweedehandsverkoop; deze maand verdienden wij helaas niets met tweedehands verkopen. Ik heb wel mijn Marktplaats weer een beetje aangevuld.

Euroclix; wij verzamelden deze maand 502 euroclix. Wij staan nu in totaal 7.481 Euroclix en sparen weer lekker door tot een uitbetaling

Energieverbruik

Jaja, wij zijn back on track, en daar wordt ik echt heel blij van. Na de dure investering in de hybride warmtepomp en zonnepanelen was het echt even spannend of dit rendabel gaat worden. Maar nu de keuken is geïnstalleerd inclusief inductiekookplaat en Quooker begint het echt zijn vruchten af te werpen. 

Energieverbruik mei 2023 Zonnepanelen opbrengst

En dat was het voor de maand mei, de maand waarin ons huis een echt huis werd en wij op ons gemak de puntjes op de 'I' kunnen gaan zetten. Ik wil jullie bedanken voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: