Doelen en Duurzaam op de schop!

by - november 25, 2023

Zeven (!) jaar lang deel ik met jullie onze maandelijkse doelen en duurzaam. Weliswaar begon deze in een andere vorm en werd deze ieder jaar een beetje bij geschaafd. Het wordt tijd voor een nieuwe opzet en in dit artikel vertel ik hoe en waarom.

Doelen & Duurzaam Taxx Life Blog
Photo by Stefen Tan on Unsplash

Ik vind de Doelen en Duurzaam één van de leukste artikelen om te schrijven. Ik moet mijzelf dan ook altijd inhouden om niet overenthousiast te worden over sommige onderwerpen anders schrijf ik zo een uur weg en dan worden het voor jullie van die ellenlange teksten om te lezen. 

Omdat ik dat jullie niet aan wil doen op jullie vrije zondagochtend zit ik er al een tijdje aan te denken om de Doelen en Duurzaam anders in te gaan vullen. Zodat ik iets dieper in kan gaan op bepaalde onderwerpen zonder dat het voor jullie een te lange en saaie tekst wordt om te lezen.

Doelen en Duurzaam Taxx Life Blog Start
Dit plaatje gebruikte ik in mijn allereerste Doelen & Duurzaam van januari 2017!

Het plan is nu om de artikelen op te gaan splitsen in drie delen;  een persoonlijk deel, een financieel deel en een duurzaam deel. In het persoonlijke deel vertel ik dan over het sporten, mentale gezondheid, minimaliseren en stukje over de cijfers van mijn blog. Dat hoort toch een beetje bij mijn persoonlijkheid. Én ik zit er zelfs aan te denken om een stukje toe te voegen over ons huis en tuin.

In het financiële deel vertel ik net zoals nu over sparen, beleggen, budgetten, tweedehands verkopen et cetera. In het duurzame deel bespreek ik ons energieverbruik, waar ik dan iets dieper op in kan gaan met bijvoorbeeld de daarbij behorende kosten en het functioneren van de warmtepomp.

Het is de bedoeling dat ik dit vanaf januari 2024 ga doen, dus ik zal het jaar 2023 gewoon afmaken op de oude manier. Ik kan dan iets meer mijn ei kwijt en blijft het voor jullie behapbaar om te lezen. Ik hoop dat ook de nieuwe vormen net zo populair worden als de oude vorm. 

You May Also Like

2 Comments

  1. Leuk om te lezen hoe andere met de financiën omgaan.    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Ik vind dat zelf ook lfijn om te lezen, dus daarom probeer ik het ook te delen. Hopelijk straks meer in het nieuwe jaar.....

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: