Feest! Deel 2; Kinderfeestjes

by - maart 26, 2017

Nadat we vorige week alle verjaardagen hebben gevierd, stonden deze week de kinderfeestjes gepland. Beetje druk twee kinderfeestjes in één week, maar dan hebben we het maar weer mooi achter de rug.

Voor de jongste was het zijn eerste kinderfeestje en die hielden we lekker thuis, van twaalf tot drie op woensdagmiddag. Hij mocht vijf kindjes uitkiezen en zo kwamen wij totaal op zes. Ik maakte weer een uitnodiging in Pokemon-stijl en ik moet zeggen dat dit echt mijn favoriet was. Zo schattig deze kaart!

Uitnodiging Pokemon

We begonnen met pannenkoeken en cadeautjes uitpakken. Daarna mocht iedereen een Pikachu-masker zelf kleuren, plakken en knippen. De kinderen deden dit echt heel erg leuk en ze hielden het goed vol.


De laatste anderhalf uur deden we nog een speurtocht, waarbij we op zoek gingen naar Pokemon. Martijn en ik hadden s'ochtends de speurtocht uitgezet en hier en daar Pokemon opgehangen die de kinderen moesten zoeken.


De speurtocht eindigde in de speeltuin waar we lekker speelden en nog wat dronken met wat lekkers erbij. Om kwart voor 3 was het tijd om naar ons huis te gaan om daar vandaan iedereen weer naar huis te brengen. Ze kregen allemaal nog afscheidszakje mee, die ik maakte in de stijl van de uitnodiging.

Weggeefzakjes Pokemon Traktatie Pokemon

Het was een geslaagd feestje en hij was erg moe van alle indrukken, maar wat heeft hij genoten en wat wordt hij toch groot! ;)

Op vrijdag was de oudste aan de beurt, ik maakte ook voor hem een uitnodiging in Pokemon-stijl met zijn favoriet Ash! Ook deze was eigenlijk wel heel goed gelukt en hij was ook super trots op deze uitnodiging!


Dit feestje vierden we bij het Sport & Event Center in Beusichem. Bij aankomst eerst even lekker uitrazen in de grote hal op het luchtkussen en lekker voetballen. Daarna gingen we zingen voor de jarige, de cadeautjes uitpakken en cakejes versieren. Toen stond er een uurtje bowlen op het programma met aansluitend lekker frietjes met een lekkere snack.


Na het eten nog even een half uurtje spelen in de hal om daarna af te sluiten met een ijsje en natuurlijk een afscheidszakje, die ik ook weer maakte in de stijl van de uitnodiging. 


Het was echt een top feestje en als je als ouders op zoek bent naar een middag vullend programma, is een feestje bij het Sport & Event Center in Beusichem zeker een aanrader. Alles goed geregeld en verzorgd en thuis geen troep én ze hebben voor elke leeftijd wat wils.

Het zit er weer op voor dit jaar, de traktatie's, de verjaardag voor vrienden en familie en de 2 kinderfeestjes. Het huis is na anderhalve week weer slinger vrij en ik kan mijn zinnen weer verzetten op andere zaken ;) Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren en mocht je de blog over de verjaardagen en traktatie's gemist hebben; klik dan hier.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: