Feest! Deel 1; verjaardagen en traktatie's in Pokemonstijl!

by - maart 19, 2017

De afgelopen dagen was het weer zover; we vierden de verjaardagen van onze jongens. Ze werden 8 en 5 jaar, wat een leeftijden zeg, ongelofelijk wat gaat de tijd snel. Deze week trakteerden ze op school, op de gym en de jongens vierden op 18 maart samen hun verjaardagen voor familie en vrienden. Dit jaar koos ik voor het thema Pokemon, zowel voor de verjaardagen, de traktatie's en de kinderfeestjes.

Dinsdag 14 maart werd Ezra 8 jaar oud, we deden er verder niks aan die dag. Ezra trakteerde op school, er kwam een vriendinnetje spelen en de opa's en oma's kwamen nog even langs.


In een weekoverzicht 7 had ik al eens het prototype van de traktatie voor school laten zien, ik koos dit jaar voor een redelijk makkelijk weg. Voor zowel Ezra als Nathan maakte ik dezelfde traktatie (alleen de tekst paste ik aan) en voor de juffen en de gym koos ik ook dezelfde traktatie. Onder het motto; "iedereen lust wel een eierkoek" ;) Alleen voor de 2 juffen van Nathan maakte ik iets anders.

Het werden eierkoeken in Pokemon-stijl. Ik zocht een plaatje van een pokemonbal en plaatste er een persoonlijke tekst in, deze printte ik uit op stickervellen en knipte ze uit. Eigenlijk was dat het enige rotklusje; het uitknippen van ongeveer 75 ballen ;) De eierkoeken verpakte ik in plastic-zakjes van de Action, die worden daar verkocht als kaartenzakjes. Plakte de bal er op en klaar was kees.De jongens waren er super blij mee en als ik zo de reactie's hoorde viel het ook in de smaak bij hun klasgenootjes.


Voor de twee juffen van Nathan deed ik nog een leuk strikje met kaartje aan een notenreep. Misschien is dit nog een idee voor volgend jaar voor de alle juffen.


Op zaterdag 18 maart werd Nathan 5 jaar oud, het gaat zo hard, onze kleine spruit ook al weer 5 jaar.


Deze dag vierden we ook beide verjaardagen voor familie en vrienden, dat is dan weer een voordeel als ze zo kort op elkaar jarig zijn. Voor deze dag maakte ik ook de uitnodiging in Pokemon-stijl.


En ook de taart lieten we maken in Pokemon-stijl, gewoon bij de HEMA. De jongens wilde graag een afbeelding van zichzelf er op, dus Ash (het jongetje) is Ezra en Pikachu is Nathan ;)


Het was een fijn feestje, ze zijn erg verwend en hebben weer heerlijk gespeeld met alle vriendjes en vriendinnetjes uit onze vriendenkring. Aan het eind van het feestje gaven we aan de kinderen nog een zakje mee met wat snoep en hebbedingetjes. Deze maakte ik ook weer van de kaartenzakjes van de Action met en papieren bovenkant met tekst.


Volgende week de 2 kinderfeestjes op het programma, ook weer bijzonder en ik zal proberen uitgebreid verslag te doen. En ben je nog op zoek naar andere originele traktatie, klik dan hier voor een originele tipi-tent of hier voor een traktatie's in Mario Bros-stijl.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat:

google.com, pub-2716760900032001, DIRECT, f08c47fec0942fa0