Weekoverzicht week 8; samen naar het werk, laatste damles en carnaval!

by - maart 01, 2017

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht, leuk dat je meeleest!

Maandag
Vandaag is het een bijzondere dag, Martijn en ik gaan samen naar het werk. Bij grote toeval moet Martijn deze week bij het bedrijf waar ik werk metingen doen. Echt heel grappig. Martijn brengt de jongens naar school, ik breng mijn auto naar de garage en Martijn haalt mij daar op om samen naar het werk te gaan. Echt heel bijzonder, maar vooral ook leuk!


Verder past oma Tineke op de jongens tot we samen weer thuis komen ;) Verder freubel ik aan een nieuw logo voor mijn blog en eindelijk maak ik een aparte facebookpagina en instagramaccount aan. Ik heb hier lang over nagedacht en we gaan het toch maar eens proberen. Dus ik zou het leuk vinden als je mij wilt volgen en liken.


s'Avonds nog even druk met Pokemon vangen, de map doet het weer, dus voor alle Pokemon-fans in Culemborg is het zeker weer de moeite waard om op pad te gaan.

Dinsdag
Vandaag weer gescheiden naar het werk, Martijn moet vandaag naar de Westerscheldetunnel, niet echt naast de deur. Oma past op en het is de laatste damles van de oudste vandaag. Oma, de jongste en ik mogen het laatste half uurtje meekijken. Hij slaagt met vlag en wimpel, wat is hij trots!


s'Avonds hebben we rapport bespreking van de jongens op school. Gelukkig doen ze het beide hartstikke goed en dat maakt ons trotse ouders, wat een kanjers ♥


Woensdag
Ook bij ons gebeuren er wel eens dingen die niet leuk zijn, na een nacht wakker te hebben gelegen besluit ik om half zeven maar te gaan douchen. Ik wilde nog gaan hardlopen, maar ook dat laat ik maar even achterwege, dus dan maar gelijk fris en gedoucht de dag in. Ondertussen worden de jongens wakker en ik breng ze naar school. Ik doe de was, de boodschappen, kijk nog wat leuke vlogs en pieker veel. Tijdens de boodschappen wordt ik wel aangenaam verrast door het Kruidvat. Ik krijg zomaar Ariel-tabs mee en aangezien ik nog wat vergeten was en s'middags bij toeval nog een andere Kruidvat bezoek, krijg ik er nog een. Daar word ik altijd blij van en in het kader van de mijn nieuwe financiële visie, weer een besparing.


s'Middags gaan we er weer tegen aan, eerst gaan we gymen en de jongens spelen s'middags lekker. Voor de rest een rustig dagje en s'avonds naar yoga. Misschien helpt het.

Donderdag
Vandaag weer werken en naar school. De jongens hebben het damvirus te pakken en doen nog even een potje voor we naar school gaan. Martijn werkt vandaag weer bij ons, hij begint om 7 uur en ik breng de jongens naar school.


Oma Tineke is ziek en gelukkig kan mijn moeder het opvangen. Bedankt Ma! Verder de normale boodschapjes en s'avonds gaat Martijn voetbal kijken bij vrienden.

Vrijdag
Vandaag lekker thuis en de jongens vieren vandaag Carnaval op school!


Ik breng ze in mijn hardloopkleren weg en gok het er op! Ik durf nog niet het veld in, dus blijf een beetje binnen de bebouwde kom en tot mijn verbazing kom ik er na 2 kilometer toch wel lekker in en loop ik weer eens lekker 5 kilometer. Echt heel blij!

s'Middags naar de fysio en daarna doen we lekker niks meer, tenminste dat was het plan. Maar als de oudste bij de achterbuurjongen aan het spelen is en de jongste mij spontaan komt helpen met zijn bed verschonen, besluiten wij gelijk even zijn kast uit te mesten. Wat een kanjer, die jongste halveert bijna zijn spullen in de kast en we pakken gelijk zijn werkjes van school mee. Echt super trots op mijn vent.


s'Avonds lekker niks en ik ga aan de slag met de uitnodigingen voor de feestjes en verjaardagen van de jongens.Zaterdag
Vandaag staat er weer Carnaval op het programma. s'Ochtends rommelen we in huis, doen wat boodschapjes en om 1 uur gaan we kijken bij de optocht. Ja ook in Culemborg vieren ze Carnaval.


Daarna bezoeken we nog 2 gelegenheden om Carnaval te vieren, bij beide zijn er veel vriendje en klasgenootjes van de kinderen, echt helemaal leuk.


We sluiten af met vrienden en een frietje bij de patatzaak om daarna het hele Carnaval gebeuren lekker af te sluiten. Ik lig er vroeg in vanavond, heerlijk!

Zondag
Papa gaat vandaag al vroeg vissen en ik neem definitief afscheid van de carnaval, ik stofzuig het hele huis want overal ligt confetti.......


Aan het eind van de ochtend gaan we koekjes bakken, het stond eigenlijk voor morgen op het programma, maar de jongens willen het graag vandaag al doen.


Als Martijn s'middags thuis is waag ik me voor de 5 kilometer en dit keer wel het veld in, maar mijn enkel heeft er geen zin, bij vier kilometer is het echt genoeg en de rest wandel ik naar huis.

De jongens spelen heerlijk buiten en de oudste gaat zelf nog met twee vriendjes en één van hun papa's vissen, echt helemaal leuk. Het was een heerlijke dag en s'avonds kijk ik nog mijn favo-programma's "VT-Wonen" en "Floortje naar het einde van de wereld".

Morgen is het lekker vakantie voor de jongens, ben benieuwd wat de week gaat brengen.
Bedankt voor het lezen en tot volgende week.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: