Vlog! Zomervakantie in Frankrijk

oktober 15, 2017

Nog net op de valreep, voordat de herfstvakantie officieel echt begint, deel ik met jullie onze zomervakantievlog. Vorige week deelde ik dit artikel waarin ik jullie mee terug nam naar onze heerlijke zomervakantie met behulp van tekst en foto's. 

Vandaag nemen we jullie nogmaals mee terug naar onze zomervakantie in het plaatsje Corcieux in Frankrijk. Alleen nu met behulp van bewegende beelden verwerkt in een vlog.

Heel veel kijkplezier en mocht je de video leuk vinden doe dan een duimpje omhoog op youtube en abonneer je op ons kanaal


You Might Also Like

0 reacties

Bekijk hier ons laatste vlog!

Taxx Lifestyle

Taxx Lifestyle
Bekijk ook eens mijn andere blog of mijn webshop voor handgemaakte vintage slingers en woonaccessoires.

Like ons op facebook