Nieuwe Bank!

by - november 26, 2017

Jullie hebben hem waarschijnlijk al voorbij zien komen in het weekoverzicht van week 44; onze nieuwe bank! Nou ja.... hij is wel nieuw, maar niet echt origineel. We kochten namelijk na lang wikken en wegen gewoon dezelfde bank als die we al hadden. Waarom zou je moeilijk doen!?


Ik begin het verhaal met onze oude bank, die we kochten toen we hier net woonden. We hadden al verschillende banken op het oog en op dat moment hadden we nog de driezit staan uit ons oude huis. Toen ik op een middag een dreumes op bezoek had die zijn ligakoek op onze toenmalige bank smeerde, wist ik het zeker. Ik was hoog zwanger van de jongste en zag al helemaal voor; mijn kleine dreumes met een ligakoek. Op dat moment kozen we voor de veilige weg en bestelden we een goedkopere bank. Een duurdere bank kon altijd nog.

En zo geschiedde; de bank was een lot uit de loterij, voor dit geld zo een mooie en fijne bank! Er werd dan ook flink op geleefd, gesprongen, geslapen, geknoeid en ook de katten hielpen een handje mee om deze bank een prachtig doorleefd  uiterlijk te geven.


Het afgelopen jaar begon ik me te ergeren aan de vlekken op de kussens en de halen van de katten op de bovenkant van de kussens. Ik begon me ook te schamen als we visite kregen. Ik oriënteerde me maanden op een nieuwe bank, maar vond nergens zo een fijne bank als die we al hadden of we gingen qua prijsklasse twee stappen omhoog. En dat vind ik met de huidige leeftijd van de jongens en twee katten, waarvan één flink op leeftijd, nog niet zo een fijn idee.

Toen Manlief voorzichtig opperde om gewoon nog een keer dezelfde bank te kopen en er nog eens 6 jaar mee te doen, twijfelde ik toch wel een beetje. Wie koopt er nu twee keer dezelfde bank? Ik won wat advies in bij mijn achterban voor een kleine bevestiging. Toen ik een paar dagen later een mail kreeg dat de bank ook nog eens die week met 20% korting werd aangeboden, moest het zo zijn. We bestelden de bank die ons al jaren goed bevalt!

Ik maakte een leverafspraak voor vrijdag en als een klein kind zo blij keek ik uit naar de nieuwe bank. Het was één grote déjà vu. Zes jaar geleden was Manlief niet thuis, de oudste lag al op bed en ik pakte met een hele dikke buik de bank uit. Nu was Martijn er ook niet en pakte ik met hulp van twee grote jongens de bank uit. We zorgden er met zijn drietjes voor dat de woonkamer er weer mooi, gezellig en schoon uitzag.Je kunt hierboven goed het verschil zien tussen de oude doorleefde bank en de nieuwe strakke bank. Wat een heerlijkheid, wat is dit genieten en hoe blij kun je zijn met een nieuwe versie van iets waar je al jaren blij mee bent!

Ik liet me even helemaal gaan met de styling, wat ik eigenlijk veel te weinig doe. Dat is toch wel waar mijn hart ligt. In het dagelijkse gebruik ziet de bank er uit als op de onderstaande foto. Waar ik ook echt een heel blij mens van word.


De bank hebben we nu dus tot twee maal toe besteld bij de Wehkamp. Overigens niet gesponsord, maar mocht je interesse hebben, dan is het deze bank.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: