Populairste Blogposts 2017

by - december 29, 2017

Het einde van het jaar nadert; tijd om de balans op te maken voor 2017. Hoe staat het met de doelen? Hoe staat het met de duurzaamheid? Eén van mijn doelen was om mijn blog los te koppelen van mijn persoonlijke account en samen met TaxxLifestyle uit te bouwen tot een opzichzelfstaand format. En dat is gelukt. Eind februari werd mijn oude blog omgedoopt tot TaxxLifeBlog met zelfs later in het jaar een eigen URL www.taxxlifeblog.nl.


Graag deel ik vandaag met jullie de vijf meest gelezen blogposts van het afgelopen jaar op TaxxLifeBlog.nl;

Dit artikel plaatste ik na veel wikken en wegen afgelopen mei. Wat zouden jullie er van vinden? Is het niet te zeurderig of te zwaar? Gelukkig viel het artikel in goede aarde en kreeg ik heel veel hartverwarmende reactie's. Echt helemaal top en ik ben jullie daar erg dankbaar voor. De gevoelens zijn er nog steeds en ik vraag me steeds vaker af of ik er meer last van heb dan een gemiddeld persoon. Dus wie weet komt er nog een vervolg.

Recent plaatste ik dit artikel voor het promoten van het (mini) glazenhuis in onze eigen stad. Dat deze actie achteraf gezien zo een groot succes zou worden overtrof alle verwachtingen. Dit artikel staat in deze top vijf omdat het door meerdere personen gedeeld is en zo bekend werd onder een groter publiek.

In januari schreef ik dit artikel na ons eerste half jaar met zonnepanelen. Het leverde ons meer op dan verwacht. En met de kennis die we nu hebben, leverde het ons heel veel! We zijn dan ook op een haar na zelfvoorzienend wat betreft stroom. Dit artikel wordt nog steeds veel gelezen omdat mensen op google zoeken naar zonnepanelen.

In januari kluste Martijn en ik samen deze schoenenkast in elkaar. Van een loze ruimte die afgeschermd was met een MDF-plaat maakte we een mooie schoenenkast. De reden waarom dit artikel zo hoog scoort weet ik niet precies, maar op de dag dat ik hem plaatste was het al een hoog scorend artikel.

Met stip op nummer 1! De lezersaantallen steken dan ook met kop en schouders boven de rest uit. Geïnspireerd door MoedersMinimalisme deed ik in februari mee aan de minimaliseermaand. Na dat ik hier verslag van deed in dit artikel, deelde zij mijn artikel op haar facebookpagina waardoor ik heel veel views kreeg. Daar ben ik haar nog steeds heel dankbaar voor.


Ik ben jullie dankbaar dat jullie mijn blog lezen en hopelijk kan ik volgend jaar weer zo een mooie lijst samen stellen. Ik wil dan ook iedereen bedanken voor het lezen en volgen van mijn blog! 

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: