Moederdag!

by - mei 13, 2018

Vandaag is het Moederdag, de dag waarop je jouw moeder extra in het zonnetje zet! Sinds ik zelf moeder ben is het toch wel bijzonder. Al wordt er vaak weinig meer gedaan met de prachtige zelfgemaakte moederdagcadeaus, het blijft een bijzondere dag!


Wat ben ik blij met mijn blog, want zo kan ik mooi terug kijken op wat we allemaal beleefden de afgelopen jaren op Moederdag. Graag neem ik je mee naar onze moederdagen van de afgelopen 6 jaar:

Vandaag wordt ik verwend door manlief en de oudste. De jongste, de kleine spruit, nog geen twee maanden oud, was al een prachtig cadeau. Van Martijn en de jongens krijg ik een bos prachtige witte lelies, één van mijn favoriete bloemen. De oudste heeft op de peuterspeelzaal een hele mooie schort gemaakt met een bijpassend kookboek.


In 2013 werd ik door beide jongens verwend met handige spulletjes voor het huishouden. De oudste maakte in groep 0 een mooi bakje om spulletjes in te bewaren. De jongste maakte op het kinderdagverblijf onderzetters met een afdruk van zijn handjes erop.


Moederdag 2014
Deze dag werd ik ook zo verwend, mijn stoel werd versierd en ik kreeg een prachtig linnentasje die nu anno 2018 nog steeds veel wordt gebruikt. Lekkere chocolade, een mooie zelfgemaakte theepot met thee en een spiegel maakten het helemaal compleet. Voor de oma's kochten een mooie hortensia met een zelfgekleide hanger in de vorm van een hartje.

Eentje die me nog vers in het geheugen ligt. Na een heerlijk ontbijtje op bed en verwennerij met prachtige knutselwerkjes, ga ik hardlopen. Waarschijnlijk een van de eerste keren dat ik vijf kilometer aan en stuk liep. Het knutselwerkje van de oudste is wel heel bijzonder; hij mocht zijn arm onder het kopieerapparaat leggen. Zoals hij het zelf vol enthousiasme vertelde. Het is een prachtige dag en s'middags zelf nog wat me-time omdat Martijn en de jongens een lekker ijsje gaan halen en bij de open-molendag gaan kijken. 


Moederdag 2016
En hier gaan we dus de mist in, geen idee wat ik toen kreeg. Aangezien ik echt een ondankbare moeder ben heb ik het niet allemaal netjes in een doos bij elkaar bewaard en ligt het gewoon her en der door het hele huis verspreid. Het enige wat ik nog wel weet is dat we heel origineel waren met de cadeaus voor de oma's. We maakten  twee heerlijke wolkentaarten, waarvan de jongens we allebei eentje mochten versieren.


Ook kocht ik nog een doosje chocolade voor ze. Ik pakte het leuk in met een hanger met een foto. 


Moederdag 2017
Ik werd verwend met een heerlijk ontbijtje op bed. Ik kreeg twee prachtige zelfgemaakte cadeautjes en een foto met de drie belangrijkste mannen in mijn leven. Deze foto heeft een prominent plekje op mijn bureau op mijn werk. ♥


Wat ons vandaag gaat brengen geen idee, maar we gaan er zeker een mooie dag van maken! En voor alle andere moeders, bonusmoeders en vrouwen een hele fijne dag toegewenst!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: