Kampeerweekend 2018

by - juni 10, 2018

Afgelopen pinksterweekend was het weer zover. Voor het vierde jaar op rij gingen wij met vrienden kamperen op camping Het Grote Bos in Doorn. Een fijn weekend met heel veel zon, spelletjes, eten en gezelligheid!


Dit jaar wegens feestelijke omstandigheden maar met drie gezinnen in plaats van vier en ook de tienervriendinnetjes bleven een jaartje thuis. Voor mij persoonlijk iets overzichtelijker, aangezien het functioneren in een grote groep me niet altijd even goed af gaat. Voor mijn gevoel is het weekend dan ook omgevlogen en graag neem ik jullie in een vogelvlucht en vlog(!) mee.

Lees en bekijk ook: Ons-Pinkster-Kampeerweekend-2017

Vrijdagochtend pakken Martijn en ik de auto in. Maar goed dat de kinderen niet mee heen hoeven te rijden, wat een spullen heb je nodig om te gaan kamperen zeg! Ik overweeg nog steeds om een keer met de tent naar Frankrijk te gaan, maar dan mogen we wel een vrachtauto huren. Manman, dit is al een van de dingen waarom kamperen niets voor mij is.


Rond half elf rijden Martijn en ik richting Doorn. Vanmiddag zal Martijn nog een keertje terug rijden om alle kindertjes van school op te halen. Het verloopt allemaal vlotjes met het opbouwen en 's middags kunnen we al lekker genieten van een wijntje in de zon. Dit is dan wel weer één van de dingen wat ik leuk vind aan kamperen.


's Avonds wordt er lekker friet gehaald en worden de eerste spelletjes te voorschijn gehaald. Vooral trictrac is dit weekend erg populair bij jong en oud!

De volgende dag valt het een klein beetje tegen met de zon, maar we mogen niet klagen. Het is lekker droog, niet koud en de jongens kunnen heerlijk spelen! Verder worden er boodschappen gedaan door de mannen en heeft de jongste toevallig nog een kinderfeestje in Utrecht. We spelen mee met de kinderbingo en sluiten de middag gezellig af met bezoek van kennissen uit Culemborg die in de buurt op de camping staan.


's Avonds gaan we gezellig uit eten in het restaurant op de camping. Bekijken we het verslag van de royal wedding tussen prins Harry en Megan en worden er heel veel potjes trictrac gespeeld.


Zondag wordt een prachtige dag, echt ongelofelijk wat een mazzel hebben we. Ik zelf begin met een bezoekje aan mijn nicht in Driebergen. Ik ga er hardlopend heen, bekijk haar prachtige huis en we kletsen honderd uit. Daarna gaat ze hardlopend mee terug. Het is echt heel gezellig en zo zie je maar dat het met familie altijd goed zit. ♥


Als we terugkomen op de camping hebben we bezoek en het is een grote gezellige boel. De kinderen spelen lekker met zijn allen en gaan zelfs nog even een uurtje zwemmen. Er worden weer lekker wijntjes gedronken in de zon en we sluiten de dag af met een gezellige barbecue.


Als de rust is wedergekeerd na deze drukke maar prachtige dag, spelen de kinders nog even in de  speeltuin en doen de volwassenen gezellig een spelletje. En dat is 'serieus business' zoals de foto laat zien.


En eigenlijk was dit het alweer, de volgende dag is het afbreken geblazen. Gelukkig is het prachtig weer, dus iedereen kan lekker droog opruimen. De jongens gaan nog een uurtje zwemmen en we doen met zijn alleen nog een laatste drankje. Om vervolgens lekker naar huis te rijden. Rond vier uur zijn we thuis en kan ik mooi nog wat wasjes draaien.


Het was een fijn weekend die echt omgevlogen is. Natuurlijk boekten we weer voor volgende jaar, al was het wel even puzzelen. Onze plaatsjes waar we nu al drie jaar vast staan zijn gewoon geboekt voor volgens jaar, het voelt alsof we bestolen zijn. Maar uiteindelijk lukte het toch om allemaal bij elkaar te staan. Misschien gaan we zelfs wel met vijf gezinnen dus dat wordt helemaal gezellig, al hoewel dit jaar met 'maar' twaalf mensen was voor mij prima te doen was ;)

Natuurlijk maakte ik een vlog van onze belevenissen, misschien vind je het leuk om hem te kijken, dat kan hieronder of via deze link! En je weet het: abonneer je op mijn kanaal en doe duimpje omhoog.

 

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: