by - juni 20, 2018

Leuk dat je weer mee leest bij een nieuw weekoverzicht! Deze week waren we gezellig met zijn drietjes en ving Martijn hele grote vissen in Frankrijk. Ik kreeg flink wat erkenning voor mijn blog en hadden we verder een heerlijk saai en rustig weekje. Ik hou er van.


Maandag
Mijn geluksdag! Ondanks dat het een normale school- en werkdag is weet ik niet wat me overkomt. Ten eerste kom ik er achter dat er de afgelopen 30 dagen meer dan 1000 unieke bezoekers mijn blog bezochten. Iets wat ik niet had durven dromen en dus ook niet als doel durfde te stellen.. Oké, in februari behaalde mijn blog dit aantal ook, maar toen had ik een beetje hulp omdat Janine mijn blog aanprees op haar blog. Nu dus helemaal op eigen kracht.


Daarnaast word ik benaderd om een een gastblog te schrijven over mijn webshop en door de camping waar we met Pinksteren stonden. Of ze mijn vlog mogen gebruiken met bronvermelding, natuurlijk mag dat. Ook word ik uit een verrassende hoek benaderd door Renée. Zij heeft een zeer goed gelezen blog over financiën en financiële vrijheid. Zij vraagt of ik mee wil werken aan een klein stukje in haar boek. Ik kan het bijna niet geloven. Misschien nog even snel een staatslot kopen als ik naar huis rijd? Ik heb er echt geen woorden voor, eindelijk erkenning voor het harde werken!

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Afijn terug naar het echte leven. Ik rij uit mijn werk naar mijn ouders, waar de jongens ook zijn. We eten er gezellig mee en de jongens worden flink verwend. Naast een heerlijk een toetje ook nog eens lekker kersen na.


Dinsdag
Vandaag weer een normale school- en werkdag. Ik merk dat ik slecht slaap als Martijn er niet is, ik weet niet hoe het komt. Maar het opstaan valt me zwaar en laat de wekker nog een paar keer gaan. Wel verantwoord hoor, alles verloopt volgens plan. Eind van de dag weer een zwemlesje samen met de jongste.

's Avonds nog even aan de knutsel voor de juffen. Vanuit wat moeders klas is het verzoek gekomen om allemaal een iets te maken, zodat zij er iets leuks van kunnen maken. Alle lof voor deze  moeders, natuurlijk zeggen we nog even niet wat het wordt, dat is een verrassing.


Daarna werk ik aan een hele leuke bestelling voor mijn webshop die ik kreeg van een klant bij mij op het werk. Ik maak gelijk gebruik van de gelegenheid om nog een kraamcadeautje te maken met dit keer wel een speciaal randje.


Woensdag
Na weer een heftig nachtje met weinig slaap en ook nog eens een kleine aap die om vijf uur tegen me aan kroop gaan we er weer tegen aan. Wel met een leuke verrassing, want in mijn koelkast vind ik deze bessen. Die had mijn moeder gisteren neer gezet en komen uit de moestuin van mijn vader.


Na ruim een week ga ik weer eens naar de sportschool. Heerlijk om er te zijn, maar ik merk dat het slechte slapen best wat invloed heeft op mijn dagelijkse bezigheden. Het worden dan ook maar 1000 meter die ik roei in plaats van 2000 en zo wordt er nog wel wat gesmokkeld. Na het sporten doe ik wat boodschapjes en maak ik gelijk gebruik van mijn nieuwe groente- en fruitzakjes. Deze nam de achterbuurvrouw gisteren voor mij mee vanaf de Lidl waar ik ze gespot had. Super blij mee en ik voel me echt een Green Mom.


's Middags weer lekker op de fiets naar de gym en de fysio. Ondertussen haal ik lekker broodjes bij de Lidl voor vanavond, dan doen we lekker makkelijk.

's Avonds ga ik aan de slag met de schoolfoto's, wat een dure hobby is dat zeg. Ik puzzel net zo lang tot ik de goedkoopste optie heb. Van beiden de klassenfoto en de digitale download waar ze in zijn geheel op staan. Die ik dan voor 50 cent laat afdrukken bij het Kruidvat voor de opa's voor Vaderdag.


Verder maak ik nog een slinger naar aanleiding van de bestelling van gisterenavond. Ik appte vanmiddag de foto van de gemaakte slinger en ze wilde er gelijk nog één bij bestellen. Gelijk aan de slag, dan kan morgen alles mee naar het werk!

Donderdag
Jaja eindelijk is het dan zover, het zat er al aan te komen. Als ik op het werk aan kom, is mijn bureau dan toch echt verplaatst. Een nieuwe werkplek op de 'grote' afdeling met na 4 jaar weer rechtstreeks daglicht tijdens mijn werk. Voorheen zat ik een kantoor die grensde aan een lange hal, waar wel een klein beetje indirect daglicht binnen viel, maar waar ik niet naar buiten kon kijken.


Het is eerlijk gezegd wel even wennen, we zijn toch een beetje gewend aan onze privacy. Normaal kunnen mijn maatje altijd even bijkletsen als ik binnen kom, maar nu is het toch anders. Ook wel weer super gezellig, maar ook wel wennen.

's Middags uit school gaan de jongens na zwemles met opa en oma gezellig naar de McDonald's. Ik maak hier gretig gebruik van en ga lekker hardlopen. Zeven kilometertjes zijn mooi weer in de pocket en dat na een rommelige werkdag. Ik ben trots op mezelf en beloon mijn prestatie dan ook met een heerlijke salade!


Voordat de jongens thuis komen komt een vriendinnetje nog even langs. Ondanks dat de oudste niet thuis is, kletsen we nog wat. Ze vraagt of hij goed geleerd heeft voor de toets. Goed geleerd!? Toets!? Geen idee waar ze het overheeft. Maar mensen ik heb dit zo goed, kalm en volwassen opgelost. Ik zal hier tijdens de zomervakantie nog een artikel aan wijden. Maar ik kan jullie vertellen dat ik trots ben op mezelf en natuurlijk ook op de oudste.

Met een goed gevoel besluit ik op tijd naar bed te gaan met een aflevering van 'Ik Vertrek' om mijn slaap te kort een beetje in te halen. Die poging begint goed, maar helaas rond half twaalf word ik opgeschrikt door knallen. Ik kan het niet echt plaatsen, maar ik baal er flink van want daar gaat mijn goede voornemen. Waarschijnlijk was het vuurwerk en heeft het iets met het Suikerfeest te maken.

Vrijdag
Na weer een heerlijk gebroken nachtje wordt ik wakker met de jongste naast me. Die bedacht om vijf uur weer eens bij me in bed te kruipen. Daarna nog wel wat weggedommeld, maar het houdt niet over.

Vanaf school fiets ik toevallig met een vriendin samen naar de sportschool. We gaan eerst ieder ons eigen weg en daarna besluiten we samen 30 burpees te doen. Die zitten nu in mijn schema, maar ik heb er echt een broertje dood aan. Ze biedt aan om mij te helpen. En het lukt, weliswaar met pauzes, maar we doen ze toch mooi. Ik ben blij!

Na het sporten fiets ze nog even mee voor een bakkie en daarna nog snel wat in huis doen voor het weer tijd is om de kinderen van school te halen. En ik doe vandaag natuurlijk mijn nieuwe blouse aan, die ik gisteren als verrassing kreeg van mijn vriendin. Een paar weken geleden had ze hem aan naar het werk en mijn bazin en ik waren beiden jaloers op deze blouse. Nu heeft zij de blouse gewoon stiekem voor mij besteld en nu heb ik hem dus ook. Ik ben er echt super blij mee en zo bijzonder dat ze dit heeft gedaan. ♥


Om twaalf uur vliegen dan ook de complimenten over deze blouse me om de oren op het schoolplein. Na de lunch gaat de oudste terug naar school. Dejongste en ik gaan even wat boodschapjes doen in de stad. Er komt een drukke feestweek aan met Vaderdag, twee kinderfeestjes, verlaat kraambezoekje en een verjaardag. Dus er moeten aardig wat cadeautjes worden gekocht.

Om drie uur gaat de oudste bij een vriendje spelen en de jongste speelt lekker buiten. Ik ga aan de slag op zolder. Ik had echt het idee als Martijn weg zou zijn dat ik het hele huis kon opruimen. Helaas is hier niets van terecht gekomen en eigenlijk baal ik daar best wel van. Morgen komt hij al weer thuis en er is niets van mijn plannen terecht gekomen. Voelt echt een beetje als falen. Toch maak ik nog een beginnetje aan het uitzoeken van de rommelmarktspullen die nog steeds voor aan op zolder staan.


Rond half vijf fietsen we langs een Pokémonvriendin voor één van de ontbrekende Star-Wars-poppetjes van de Emté en halen gelijk de oudste op bij het vriendje. Daarna wordt er nog heel even buiten gespeeld en gaan we lekker eten. Na het eten zijn de jongens weer verdwenen naar de speeltuin waar ze al weer een paar avonden een spel spelen, heerlijk, laat ze maar lekker hun gang gaan.

Ik laat me gedachte gaan over de blogplanning tijdens de zomervakantie. Wat zal ik gaan doen? Sowieso ga ik zes weken stoppen met de weekoverzichten, net als vorig jaar. Gewoon om een beetje vakantie te hebben en ook in verband met de privacy. Ik was van plan om op zondag zes weken lang te gaan linken via social media naar de best gelezen artikelen van 2018.

Maar ik heb tijdens het tikken van dit weekoverzicht besloten dat niet te doen, maar artikelen te gaan schrijven met een anekdote uit ons leven waarin ik een link verwerk naar mijn favoriete bloggers. Ik had in dit weekoverzicht zo een ellenlang verhaal getikt, dat ik dacht hier moet ik meer mee doen. Dus dat heb ik verwijderd en zal ik een apart artikel overschrijven. Later meer over de zomerplanning voor mijn blog.

Zaterdag
Als alles goed verloopt komt Martijn vandaag thuis van zijn visvakantie in Frankrijk. Ze hebben in ieder geval flink goed gevangen, dus ondanks een overstroming hier en daar is de vistrip goed verlopen.


Voor ons een normale dag op het programma. We keutelen lekker in en om het huis en er wordt voorgelezen door de oudste aan de twee kleine jongens. Zo schattig!


Voor de lunch willen de jongens graag kibbeling, dus we lopen even naar de visboer. 's Middags wordt er nog lekker gespeeld en ik pak beide kamers van de jongens aan. Bedden verschonen, stofzuigen, even een grote beurt. Rond half zes is Martijn weer thuis. Wat een feest en we zijn als gezin weer herenigd.


Zondag
Vandaag is het Vaderdag en Martijn wordt flink verwend, zelfs met twee parkeerschijven in plaats van één. En let even op de gedetailleerde kleurtechniek van de jongste. Fel groen met een paars logo, ik vind het toch knap! Ik ga nog even snel hardlopen voordat we naar de opa's gaan.


Als we bij opa Rob in Beusichem zijn brengen we zoals ieder jaar op Vaderdag een bezoekje aan de kermis. Voor de jongens één groot feest, voor oma een flinke leegloop in haar portemonnee. Super bedankt, oma!


Na het bezoek van de Kermis gaan we lekker naar huis. Ik kan aan de Frankrijk-was beginnen en de jongens relaxen lekker achter hun spelcomputer. Papa kookt zijn heerlijke spaghetti en daarna lekker in bad en naar bed.

Het was een fijne week zo met zijn drietjes, maar gelukkig is papa weer thuis. En kunnen we na een paar drukke weken en een week alleen weer beginnen aan het 'normale' leven.

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: