Week 28, Hongarije, Rapporten, BTW-Aangifte, Weer Verdriet, Nachtbrakers en InstagramCovers!

by - juli 17, 2019

Welkom bij het op één na laatste weekoverzicht voor de zomerstop. Deze week waren de jongens en ik alleen, want Martijn mocht een unieke ervaring op doen voor zijn werk. Verder kregen de jongens hun rapporten, mocht ik maar liefst twee bestellingen maken voor mijn webshop en hadden we nog wat leuke feestjes in het weekend.


Maandag
Vandaag aan de arbeid, de jongens blijven over en oma past nog een uurtje op na school. 's Avonds mag ik een mooie bestelling maken voor mijn webshop. Toch leuk als je na een lange stage uit thuis komt uit Peru met deze slinger voor het raam. Ik vind het echt leuk als mensen die ik niet ken bestellingen in mijn webshop doen met dit soort verhalen erbij.


Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Dinsdag
Vandaag vertrekt Martijn voor zijn werk naar Hongarije. Om daar mee te mogen werken aan een uniek samenwerkingsproject tussen de TU Delft en een universiteit in Hongarije. De internationale teams met studenten moeten een huis ontwerpen, bouwen en exploiteren, dat moet voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en circulariteit. Martijn en zijn collega's hebben daarin een ondersteunende en adviserende rol.


's Avonds kiezen de jongens en ik voor de makkelijke weg en eten we met opa en oma mee. Nu Martijn toch weg is pak ik gelijk wat achterstallige klusjes aan. Op de één op andere manier gaat dat altijd beter als Martijn er niet is. Het is psychisch ik weet het, maar het werkt we. Ik doe onder andere mijn BTW-aangifte voor het tweede kwartaal.


Woensdag
Vandaag lekker vrij en helaas wordt op het laatste moment de bootcamp afgezegd. Ik besluit om even een uurtje naar de sportschool te gaan en daarna lekker thuis aan de gang. Om twaalf uur krijgen de jongens hun eindrapport mee naar huis. Ze hebben beiden een heel goed rapport en ben heel erg trots op hen.

De jongste heeft 's middags een kinderfeestje, dus na de gym zijn de oudste en ik lekker met zijn tweetjes. Wijbrengen een bezoekje aan de bibliotheek en door het slechte weer mag hij lekker lang gamen. Ook wel eens fijn zo een middagje lekker keutelen in en om het huis.

De jongste is pas laat thuis van het kinderfeestje, maar heeft een geweldige middag gehad. Na een lange middag op de boerderij lekker in bad en naar bed.


Donderdag
Vandaag weer aan de arbeid en naar school. Helaas verloopt de dag iets anders dan geplant, opa en oma zouden oppassen maar hun hond is dermate ziek dat ze langs de dierenarts gaan. Mijn moeder past op en helaas loopt het niet goed af met de hond van opa en oma. Ook van hem moeten we helaas afscheid nemen en ook voor de jongens niet leuk.


Helemaal omdat Snoes eigenlijk het eerste dier is waar ze afscheid van hebben genomen en dat is pas zo kort geleden allemaal. Dan is dit toch wel heftig.

's Avond werk ik nog even aan een leuke bestelling die ik vandaag binnen kreeg via de app, dan kan ik hem morgen gelijk afleveren.


Vrijdag
Ik heb lekker weekend en als het goed is komt Martijn vanavond weer thuis. De jongens naar school en ik ga nog even drie kwartier sporten voor dat ik een afspraak heb bij de tandarts. De halfjaarlijkse controle en gelukkig slaag ik met vlag en wimpel. Alleen raadt ze me wel aan om een keer naar de mondhygiënist te gaan en dat vind ik niet zo fijn. Iemand ervaring?

De rest van de dag is het eigenlijk slecht weer. De jongste en ik brengen het vuilnis weg. Ik heb nog een gesprek op school en de jongens draaien allebei nog een lesje tennis mee. Ze doen dit al een paar weekjes en na de vakantie gaan ze een serie proeflessen nemen. Ik ben heel benieuwd.


Zaterdag
Vandaag twee feestjes op het programma, dus we beginnen de dag rustig aan. Nou ja rustig; ik loop zeven kilometer hard. Verder rommelen we een beetje in en om het huis. Kijk even naar deze zonnebloemen in onze tuin! Ze zijn zomaar opgekomen waarschijnlijk door de zaden van vorige jaar. Maar wat zijn ze groot geworden, niet normaal zulke joekels.


Om twee uur vertrekken we naar het eerste verjaardagsfeestje en rond half vijf ruilen we de auto om voor de fiets en gaan we naar het andere feestje. Wat zoals altijd weer super gezellig en verzorgd is. Veel en veel te laat fietsen we weer naar huis.


Zondag
Even rustig wakker worden na zo een gezellig avondje. Het is toch weer even bijkomen na zo een avondje ;) Na de lunch lopen we nog de stad in, in verband met Culemborg Bijvoorbeeld. Er is van alles te doen, zoals een braderie en een kleine kermis.


Daarna weer lekker naar huis en we chillen nog wat. Er komen nog wat vrienden langs en ook s'avonds doen we niet veel meer. O ja ik krijg wel een eureka momentje wat betreft de covers (of omslagen) voor de hoogtepunten op Instagram. Ik ben dan ook apetrots op mijn eigen ontwerpen. En het staat ook nog eens heel mooi.


Mocht je vragen hebben of hulp kunnen gebruiken omtrent deze covers voor de hoogtepunten, vragen staat altijd vrij en ik help je graag. Natuurlijk is het weer veel te laat geworden omdat ik zo lekker aan het werken was met mijn Instagramprofiel. Dus vroeg naar bed zat er niet in, ook al kon ik het goed gebruiken.

En dat was het weer voor deze week. Volgende week hebben we de laatste schoolweek, wat inhoudt dat ook voorlopig het laatste weekoverzicht zal verschijnen. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: