Week 26; Zwemparadijsje, Afscheid, Bitcoin Continues, Muse, Festival en Brak!

by - juli 03, 2019

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht. Deze week was het natuurlijk tropisch warm, kreeg ons verhaal met de Bitcoin nog een staartje en hadden we een super gezellig festival met veel vrienden en familie.


Maandag
Vandaag aan de arbeid, naar school en tropische temperaturen. Ik heb er niet zo veel last van op mijn werk in verband met de luchtregulering. Maar als ik naar huis ga is het wel erg heet zeg! De jongens plonsen 's middags lekker in het zwembadje. Als ik thuis kom is het een zwemparadijsje.


Ook is er een leuke prijs binnengekomen, deze won ik vorige week op Instagram bij het account van mijn naamgenoot Miranda.


Dinsdag
Ook vandaag weer aan de arbeid en naar school. De jongens hebben de komende drie dagen tropenrooster. Ze gaan van kwart over acht tot één uur naar school. Daarna weer lekker plonzen in het zwembad in de tuin.

Lees ook: het weekoverzicht van vorige week!

Op het werk heb ik een afscheidslunch met een klant die ons na 15 jaar gaat verlaten. Heel erg jammer, ik weet nog dat ze binnen kwamen en alles hebben op gezet. Daarna is het overgenomen door mijn collega en heeft al die jaren hard gewerkt voor deze klant en als ze er niet was sprong ik bij.


Als Martijn en ik thuis zijn van het werk doen we een rondje kermis, hebben we het gelijk maar gehad voor deze week. Daarna nog even de barbecue aan en de jongens kunnen gelijk na het eten haar bed ;)


Woensdag
Vandaag lekker vrij. Ik fiets door één van mijn favoriete stukjes van Culemborg naar de bootcamp. De bootcamp was afgestemd op het warme weer. Maar eigenlijk viel het wel mee met de hitte, dus het was een lekker lesje.


De rest van de ochtend lekker aan de slag, want het is een stuk aangenamer qua temperatuur dan de afgelopen twee dagen. Door het tropenrooster heb ik ook nog eens een uurtje langer en hoeven we uit school ook niet te haasten voor de gym.

Dus we vertoeven lekker in en om het huis en werken aan de knutselwerkjes voor de juffen- en meesterdag. Ieder kind maakt een recept voor zijn meester of juf en dat wordt gebundeld.


Het is vandaag een gekke dag. Aanstaande zondag (als jullie dit lezen staat het al online) komt er een artikel online met onze ervaring met de Bitcoin. Maar vandaag krijg ik een soort onderbuik gevoel. Misschien komt het omdat ik er deze week extra mee bezig ben in verband met het artikel. Maar hij staat voor mijn gevoel zo hoog dat ik na overleg met Marijn besluit ik toch 250 euro veilig te stellen. Ik boek 250 euro uit onze portefeuille terug naar onze rekening.

Na deze transactie hebben we dus nog een inleg van 250 euro, die nog steeds een waarde heeft van boven de 1000 euro. Je kan het bijna niet geloven, wat een rendement. 's Avonds ontploft het internet; men denkt dat de Bitcoin de waarde van 14000 dollar zal aantikken. Voor de duidelijkheid wij hebben maar 0,09 Bitcoin. De nerd komt in mij naar boven en ik blijf er speciaal nog even voor op. Het ongelofelijke gebeurd; er komt een terugval en ik ben bij dat ik vanmiddag die 250 euro heb gecasht.

Donderdag
Vandaag weer aan de arbeid en naar school. Laatste dagje tropenrooster, al valt het best mee met de hitte. De jongens worden netjes geknipt door opa, ze zijn weer klaar voor de zomer. Oma neemt ze nog even een uurtje mee naar de kermis.

Rond vijf uur breng ik Martijn en een vriend naar het station. Zij gaan naar een concert van Muse in het Goffertpark in Nijmegen. Hoe bijzonder en hoe gaaf!


Om half acht komt oma terug, die past nog even twee uurtjes op. Ik heb de laatste ouderraad-vergadering op school met aansluitend een gezellige borrel.


Vrijdag
Vandaag lekker vrij en Martijn toevallig ook. Omdat hij gisterenavond naar Muse is geweest, heeft hij een vrije dag genomen. Om half negen de jongens naar school en ik heb om negen uur een live sessie van mijn SEO-training. Vijf weken lang volg ik deze training bij de Blogbaas.

Om het heel simpel uit te leggen leer ik hoe ik mijn blog nog beter Google-proef te krijgen. En niet alleen dat; dacht ik altijd dat jullie braaf via Facebook of Instagram op mijn blog terecht kwamen. Niks is minder waar, er komt best een hoop verkeer via Google.


Daarna ga ik toch nog even hardlopen, de sportschool laat ik even voor wat het is. Het weer is goed, de omstandigheden zijn goed en ik loop gewoon weer een keert acht kilometer. Super blij!

Als ik naar school loop om mijn twee jongens op te halen, kom ik er met vier thuis. De jongste besluit om twee vriendjes mee te nemen om te spelen. En dat gaat helemaal prima en ze spelen lekker in het zwembad.


Zaterdag
Vandaag lekker een dagje thuis en de jongste vertrekt om elf uur al voor een kinderfeestje. Voor die tijd proberen wij voor het eerst de nieuwe ondergrondse container uit. Vanaf één juli gaat het allemaal officieel in en tot die tijd kun je nog gratis je afval er in doen.


Daarna breng ik hem en een vriendje en vriendinnetje naar het kinderfeestje dat plaats vind bij de tuinpiraat. De rest van ons gezin doet in verband met de hitte niet veel. Huishouden op een laag tempo en lekker rustig aan.

Rond vijf uur haalt oma de jongens op voor een rondje kermis en poffertjes. Zij neemt ze dan mee naar huis voor een logeerpartijtje. Martijn en ik gaan met vrienden eerst een hapje eten en daarna naar een gezellig festival met nog veel meer vrienden en vooral ook veel familie. Op en top gezelligheid en weer avondje voor in de boeken.


Zondag
Ondanks dat we pas na drieën in bed lagen, ben ik al rond acht uur wakker. Ik probeer nog wat te slapen, maar dat lukt niet. Vandaag is het artikel over de Bitcoin online gekomen met in mijn achterhoofd dus het verhaal van woensdag.


Ik krijg vooral op Instagram ontzettend veel reacties. Heel leuk en grappig. En vooral ook trots op mijn verstandige volgers die er het liefst ver vandaan blijven. Maar ook mensen die het weer stoer vinden dat we wel deze stap hebben durven nemen en dat we ons verstand er bij houden.

Om tien uur rij ik richting Beusichem om de jongens op te halen. Jullie raden het al; er wordt weinig gedaan vandaag. De jongens spelen nog even in het zwembad, Martijn kijkt Formule 1 en ik doe nog een klein dutje.


Het voordeel van zo een brakke dag is dat je je dan de dag er na weer als herboren voelt en daar kijk ik dan ook reikhalzend naar uit ;)

Bedankt weer voor het lezen en tot de volgende week!

You May Also Like

2 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: