Doelen & Duurzaam Juni 2019

by - juli 14, 2019

Welkom bij een nieuwe Doelen en Duurzaam voor de maand juni. De eerste helft van 2019 zit er alweer op, de tijd vliegt. Juni was gevuld met alleen maar leuke dingen; we gingen kamperen met vrienden, de jongens liepen de avondvierdaagse, we hadden een gezellige barbecue bij ons thuis en nog veel meer gezellige feestjes. De structuur was ver te zoeken afgelopen maand, maar dat mocht de pret niet drukken.


Persoonlijk

 •  Fysieke Gezondheid;  door het kamperen en alle feestjes schoot het sporten en gezond eten er behoorlijk bij in. Dikke fail dus deze maand. Ik liep wel 25,5 kilometer hard, en dat valt me nog mee omdat ik twee weken skipte. Ik zette gemiddeld 8338 stappen per dag; het is me gewoon gelukt om boven die 8000 stappen gemiddeld per dag te komen. Waarschijnlijk door al die feestjes ;)
 • Mentale Gezondheid; gaat redelijk goed. Beetje mijn rust gevonden, maar ook wel wat onzekerheden de afgelopen maand.
 • Werk; lekker druk geweest in juni. Hier en daar een klein projectje en helaas na 15 jaar afscheid moeten nemen van een klant. Raakt niet direct mijn job, maar je gaat er wel in mee.
 • Minimaliseren; dramatisch. Het huis blijft een bende. Ook al zit het al wel een beetje in mijn routine om af en toe wat dingen uit te zoeken. Het blijft gewoon een rommeltje en dat vind ik niet prettig.

Taxx Lifestyle/Blog

 • Bestellingen; deze maand verkocht ik deze slinger waar ik weinig werk aan had ;) En ik maakte iets heel nieuws; ik mocht voor iemand 40 avondvierdaagse traktaties maken. En aan de hand daarvan nog een mini-bestelling van vijf.  Met de traktaties wil ik meer gaan doen, dus hopelijk later meer in mijn webshop .
 • Unieke Bezoekers; deze maand bezochten 1447 unieke bezoekers mijn blog. Weer bijna 1500, maar ik zou toch nog wel streven naar wat meer groei. Hopelijk gaat mijn SEO-training me wat meer bezoekers opleveren.
 • Totale Omzet; de grote bestelling met de avondvierdaagse traktatie gaf me een mooie omzet deze maand.

  Financieel

  • Sparen; spaardoelen behaald en Martijn zijn vakantiegeld volledig gestort in de vakantiespaarpot. Uit dit spaarpotje betaalden we de nieuwe tent die we nog even snel aanschaften voor het kamperen. Dat is dan toch wel fijn dat je een flink bedrag gereserveerd hebt voor de een bepaald doel. We stortten ook nog eens 250 euro op de spaarrekening die ik veilig stelde van onze inleg van ons Bitcoin-avontuur. En als klap op de vuurpijl behaalden we ook nog eens een magische grens qua bedrag. Nog niet de 40K die op mijn visionboard stond, maar zeker een mooi bedrag.
  • Bitcoin; vorige week verscheen het artikel over ons avontuur in Cryptoland. Ik vind het toch wel leuk om dit avontuur hier te benoemen. We hebben op dit moment 0.09 BTC in ons bezit. We hebben ooit 500 euro ingelegd, daar hebben we inmiddels 250 euro van gecasht. Dus in de praktijk kun je zeggen dat we voor die 0.09 BTC 250 euro hebben betaald en dat deze nu (1 juli 2019) een waarde heeft van 900,87 euro. Nog steeds een prima rendement ;) DISCLAIMER: Koop geen Bitcoins met geld wat je niet kan missen, hou altijd een buffer aan van een half jaar vaste lasten!
  • Boodschappenbudget; deze maand gaven we € 483,95 uit aan boodschappen. Dit is netjes binnen budget en ik heb zelfs de 50 euro inleg voor de boodschappen tijden het kamperen mee geteld. Zeer tevreden dus. Het BBQ-feestje heb ik er buiten gelaten ;)
  • Tweedehandsverkoop; deze maand alleen maar verkocht op de jaarlijks terugkerende rommelmarkt het Pieterplaatsje. Ik verkocht daar voor € 41,20, daar moet dan nog wel €17 euro kraamkosten vanaf. Met alle eurootjes en 50 centjes waarvoor ik die dag verkocht, dik tevreden. 
  • Euroclix; deze maand verzamelden we 895 euroclix, dat is de helft minder dan vorige maand, maar dat was ook te verwachten. In totaal zitten we nu op 18.731 clix en de vraag is of het in september lukt om de uitbetaling van € 325 te bewerkstelligen.

  Energieverbruik

  • Energie- en gasverbruik prima deze maand. Het iets hogere waterverbruik is natuurlijk te wijten aan de zwembaden die werden gevuld tijdens de hoge temperaturen.

  De maand juni was een hele drukke, maar ook fijne maand. Ik heb echt energie gekregen van alle leuke dingen die we hebben gedaan als gezin met familie en vrienden. Nu op naar de vakantie, wat waarschijnlijk ook weer een hoop gezelligheid gaat brengen. Bedankt voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam.

  You May Also Like

  0 Comments

  Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: