Week 29; Laatste Schoolweek, Smoothiebowlijs, FML-moment, Kersen en Communityday.

by - juli 24, 2019

Leuk dat je mee leest met het laatste weekoverzicht voor de zomervakantie. Deze week beleefden we onze laatste schoolweek, was het niet helemaal mijn week en luidden we de vakantie lekker relax in.


Maandag
Vandaag mijn parttimedag en ik wil een hoop doen. Ik bruis van de energie en heb er zin in. Tijdens het ontbijt gaat de telefoon of ik even kan helpen voor het werk. Natuurlijk kan dat; ik gooi de laptop aan en zet de mannen in Tiel aan het werk.


Na het ontbijt lopen we met zijn vijven naar school om te starten aan de laatste school week. Daarna door naar de sportschool en aan het huishouden. En ik maak sinds lange tijd weer eens een smoothiebowl. We hadden al veel fruit in huis en van het weekend kochten we weer een partij aardbeien, dus mag best wat van op. Hetgeen dat overblijft van de smoothiebowl gebruik ik om ijsjes te maken.


Tussen één en drie werk ik mooi mijn To-Do-lijstje weg en 's middags brengen we het laatste bezoek aan de fysio voor de vakantie.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week.

Dinsdag
Vandaag aan de arbeid en naar school. Er staat iets heel bijzonders op het programma. Ik ben er ook best een beetje zenuwachtig voor, maar hopelijk wordt het leuk.


Zodra ik thuis kom uit mijn werk ga ik gelijk aan de slag en de hele avond ben ik druk met het projectje. Veel te laat naar bed en tot mijn verbazing lees ik in bed echter slecht nieuws omtrent dit hele project. Ik kan wel janken en dat is nog zacht uitgedrukt. Ik wil er verder niet over uit wijden, maar wat voel ik me genaaid.

Woensdag
Met een FML-gevoel wordt ik wakker, nou ja wakker heb ik überhaupt wel geslapen? Back to normal life en vandaag niet gelijk sporten. Gewoon lekker een ochtendje thuis. Ik hang de was buiten en pak de bovenverdieping aan.

's Middags de laatste gymles en dan ook daar van lekker zes weken vakantie. Daarna naar huis en er wordt lekker gespeeld door de jongens.


En ik ga dus vandaag voor het eerst in de avond naar de bootcamp. Ik zag er erg tegen op, maar het bevalt goed. En wat ben ik blij met de smoothiebowlijsjes die ik maakte afgelopen maandag.


Donderdag
Vandaag naar school en aan de arbeid. Ik blaas mijn stoom af bij mijn bazin over het 'projectje' en vanaf nu proberen er iets moois van te maken. Eenmaal thuis pakken de oudste en ik nog even de ingang van onze tuin aan en ik ga dus verder met het project.


Vrijdag
Vandaag aan de arbeid en Martijn is lekker thuis. De jongens hoeven maar een half dagje en dan vakantie. Er gaan spelletjes, onesies en juffencadeaus mee.


Op het werk laat ik mijn eerste opzetje van het projectje zien verder een relaxte werkdag zo voor het weekend. Na het eten rijden we nog even langs de kersenboogaard voor lekkere kersen en de eerste pruimen.


Zaterdag
Vandaag echt een lanterfantdagje, het weer is wat minder, dus over het algemeen zijn we lekker binnen. We pakken de 'knutsel'-deur aan en hangen de nieuwe en belangrijke werkjes weer terug. Ook plak ik alle verjaardagskaarten en uitnodigingen van het afgelopen schooljaar in de plakboeken.


Martijn vertrekt rond een middaguur naar België en de jongens zoeken een leuke film uit op Netflix. Gelukkig komt de zon nog te voorschijn en wordt er ook nog even buiten gespeeld. 's Avonds is er een soort event van Fortnite. Ik ben er nog niet helemaal over uit van wat ik nou van dit spel moet vinden, maar 'het event' vind ik dan wel weer grappig. En ik begrijp dat de jongens het geweldig vinden. Ik probeer de laatste hand te leggen aan het project, misschien is er dan toch licht aan het eind van de tunnel.


Zondag
Vandaag ook niks op de planning. Mijn rondje hardlopen gaat helaas niet door, maar goed het was toch al niet mijn week, dus dit kan er ook nog wel bij. Het leven van een moeder gaat nu eenmaal niet altijd over rozen. 's Middags fietsen we naar de Lek om daar langs de waterkant te spelen.


Om vier uur gaan de jongens en ik op Pokémonpad. Het is namelijk weer zo een speciale dag en omdat het weer mee zit en we vieren dat het vakantie is gaan we op pad. Uiteindelijk lopen de jongste en ik deze middag gewoon zeven kilometer op onze teenslippers achter die stomme Pokémon aan. ;)


En zo sluiten we de laatste week voor de zomervakantie af. Op persoonlijk vlak niet mijn beste week, maar voor de jongens natuurlijk een super fijne week, want zij kregen zomervakantie. Dit was voorlopig het laatste weekoverzicht, we gaan nu zes weken zomervakantie vieren en hopelijk lezen jullie in september weer gezellig mee. Bedankt voor het lezen en ik wens jullie een hele fijne vakantie!

You May Also Like

6 Comments

 1. wederom van a tot ze gelezen, fijne vakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat balen dat het geen prettige week was voor je! Een tropischere start van de zomervakantie is er niet. Een fijne vakantie gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een fijne vakantie gewenst! Stop gewoon niet met schrijven
  Groeten,
  Maja
  www.wiebelter.info

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: