Vakantie!

by - juli 28, 2019

Eigenlijk sloot ik vorig week al af met het laatste artikel voor de zomervakantie. Een geweldig gastblog van onze achterbuurvrouw, die ook bij jullie in goede aarde viel. Afgelopen woensdag nog het laatste weekoverzicht en nu dus echt tijd voor vakantie. Toch wil ik het vandaag nog even officieel doen en jullie laten weten wat de planning is voor de aankomende weken.


De jongens hebben inmiddels hun eerste zomervakantieweek er op zitten, maar gelukkig hebben we er nog vijf te gaan en daar willen we dan ook volledig van genieten. Ik zal de komende weken dan ook geen nieuwe artikelen plaatsen op mijn blog. Met als uitzondering aanstaande zondag de Doelen en Duurzaam van de maand juli natuurlijk. Één van de best gelezen rubrieken en voor mezelf een fijn artikel om alles even op een rijtje te zetten.

Verder zullen er geen nieuwe artikelen verschijnen tot en met september. Ik streef er wel naar om iedere woensdag en zondag een leuk bestaand artikel te delen op social media. En hou ik jullie natuurlijk op de hoogte over ons dagelijks wel en wee via de stories. Dus wil je niks missen volg ons dan via de volgende kanalen:

Instagram => https://www.instagram.com/taxx_life_blog

Facebook => https://www.facebook.com/taxxlifeblog

Snapchat => https://www.snapchat.com/add/mirandatax

Youtube => https://www.youtube.com/channel/UC0ZnpPSx4BvjxH-v97BmBZg

Pinterest => https://nl.pinterest.com/TaxxLifeBlog

Dan rest mij alleen nog om jullie allemaal een hele fijne vakantie toe te wensen, geniet van alle mooie kleine dingen en de naasten om je heen. Hopelijk tot september met weer allemaal nieuwe, leuke en inspirerende artikelen.

You May Also Like

2 Comments

  1. Die gastblog was inderdaad erg leuk. Nogmaals, een hele fijne vakantie gewenst! En tot in september!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: