Doelen en Duurzaam Juli 2019

by - augustus 04, 2019

Welkom bij een nieuwe Doelen en Duurzaam voor de maand juli. De maand begon minder leuk door het overlijden van Snoes. De meetbare doelen verliepen prima, behalve het sporten en gezond eten. Op persoonlijk vlak was het een leerzame maand.


Persoonlijk

 •  Fysieke Gezondheid;  ook juli was, net als juni, niet al te best wat betreft sporten en eten. Ik pakten wel een aantal bootcamps mee, maar de rest was karig. Het gezonde eten schoot er ook bij in, ik zit echt een slechte vibe wat dit onderwerp betreft. En volgende maand zal niet echt beter worden. Ik liep wel 27,5 kilometer hard en ik zette gemiddeld 7290 stappen per dag.
 • Mentale Gezondheid; het overlijden van Snoes hakte er flink in, ook bij mij al ben ik altijd de nuchterste van het stel. Verder op persoonlijk vlak een hoop geleerd en dat je bij sommige zakelijke dingen als nog best je gevoel mag door drukken. 
 • Werk; blijft hectisch, divers en verveelt nooit. En het leuke is dat je altijd blijft leren van situaties en andere collega's.
 • Minimaliseren; de vakantie van de jongens begonnen met wat opruimsessies. Hopelijk houden we dit vast de komende weken.

Taxx Lifestyle/Blog

 • Bestellingen; deze maand twee mooie bestellingen mogen maken en geïnspireerd geraakt door klanten. Aankomende vakantieperiode is mijn webshop niet gesloten, maar hou rekening met een langere levertijd.
 • Unieke Bezoekers; deze maand bezochten 1245 unieke bezoekers mijn blog. Dat is minder dan de maanden in het eerste half jaar. Ik maak me nog geen zorgen vanwege de vakantieperiode. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik er ook geen lekker gevoel bij heb. Even afwachten dus.
 • Totale Omzet; twee leuke bestellingen dus en twee benaderingen voor een kleine samenwerking. Ik ben er nog niet helemaal uit hoe of wat, maar wel blij mee natuurlijk.

  Financieel

  • Sparen; spaardoelen behaald, maar de vakanties zijn nog niet betaald. Kijken wat de eindstand in de maand augustus zal zijn.
  • Bitcoin; de koers van de bitcoin is wat gezakt de afgelopen tijd. Dat kon ook niet anders natuurlijk. Het schommelt nu een beetje. Onze 0.09 BTC die we kochten voor 250 euro is nu € 848,67 (koers 1/8/2019) waard. Ik moet eerlijk zeggen dat de spanning er wel een beetje af is en ik het gevoel heb van 'Been there, Done that'. DISCLAIMER: Koop geen Bitcoin met geld wat je niet kan missen, hou altijd een buffer aan van een half jaar vaste lasten!
  • Boodschappenbudget; deze maand gaven we € 493,93 uit aan boodschappen, dit is weer netjes binnen budget.
  • Tweedehandsverkoop; deze maand verdienden we € 8,00 aan tweedehands verkopen. Een klein gelukje, want iemand deed een oproep en daar kon ik degene mee helpen. Zelf niet actief bezig geweest.
  • Euroclix; deze maand verzamelden we 530 euroclix, misschien wel de laagste opbrengst van dit jaar. In totaal zitten we nu op 19.261 clix, dus nog 739 euroclix te gaan voor de uitbetaling van € 325.

  Energieverbruik

  • Energie-, gas- en waterverbruik weer prima deze maand. Vergelijkbaar met afgelopen maand en het vertrouwen begint weer te komen dat we ook dit jaar quitte spelen qua stroomgebruik.

  De maand juli was een gekke maand, er was verdriet waardoor we met beide benen op de grond werden gezet en genoten van de kleine dingen. Verder schoot het sporten en gezond eten er flink bij in. Bedankt voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam.

  You May Also Like

  3 Comments

  1. Zo te lezen was juli een maand van uiterste. Wat een prachtig laag gasverbruik trouwens! Ik heb ook je andere blog over jullie bitcoin-avontuur gelezen, erg interessant!

   BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Miranda,

   Het wa nu al wat maanden geleden wanneer we hebben ontmoet bij de Viking Bloggers event. Na een drukke periode ben ik eindelijk terug 'in the flow' met de blog en wilde even een moment neemen om weer op je blog te kijken.

   Het is leuk te lezen hoe bewust je bent met alles - nu wil ik een beetje beter kijken met mijn eigen budget :)

   BeantwoordenVerwijderen

  Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: