Week 38; Hoe het allemaal begon, Collecteren, Nazomeren, Invallen en Alleen in Amsterdam!

by - september 23, 2020

Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht. Deze week vertel ik hoe het ooit begon met het regelmatige bloggen, collecteerde ik voor de nierstichting en had ik de tijd van mijn leven in Amsterdam!

Week 30 Taxx Life Blog


Maandag
Vandaag word ik er aan herinnerd dat het vier jaar geleden is dat ik meer dan 1000 views had op het blogartikel over onze bruiloft. Inmiddels zijn dat er bijna 2250, dus best handig al die apps met hun herinneringen ;)


Toendertijd was dit artikel dé trigger om van af-en-toe-blogger, dat deed ik al zeker zo een 10 jaar op dat moment, over te gaan naar regelmatige blogger. Sinds die tijd plaats ik standaard twee nieuwe artikelen per week en had ik toen niet durven dromen dat ik nu maandelijks ruim 7000 views zou hebben en meer dan 2000 unieke bezoekers.

Hoe het bloggen begon

Verder is het gewoon een saaie werk- en schooldag met helaas de oudste thuis met een snotneus. Gelukkig kan hij wel thuis aan de slag met online huiswerk. Na school en werk wordt er nog even genoten van het heerlijke weer en de hangmat. Zo lekker!

Hangmat

Dinsdag
Vandaag werk ik thuis en samen met de snotneus starten we dag aan de eettafel. Ik aan het werk, hij aan zijn schoolwerk. Er zit niet echt vooruitgang in zijn verkoudheid, dus we kijken het nog even aan. Meneertje is zoals altijd zo klaar met zijn taken en leert zijn Engels nog even in de hangmat. Wat een luxe!

Hangmat

's Avonds loop ik de eerste collecte-ronde voor de Nierstichting. Het is niet zo heel veel dit jaar gelukkig, dus ik besluit om morgen nog even terug te gaan naar de huizen die niet thuis waren of doen alsof.

Nierstichting Collectebus

Woensdag
Ik fiets naar de sportschool voor een lesje bodyshape, ik twijfelde eigenlijk of ik wel zou gaan. Dus gisteren op het laatste moment mezelf nog ingeschreven en achteraf blij dat ik dat gedaan heb. 

Ik werd tijdens het sporten een paar keer gebeld door mijn werk, dus snel terugbellen na de les. Of ik vanmiddag even vanaf huis bij kan springen. Tuurlijk geen probleem. Na de gym dus snel naar huis en de werklaptop aan om mijn steentje bij te dragen. 

Thuiswerken DHL

Op een chaotische eettafel plan ik alles orders voor de volgende dag. Verder zie ik een overvolle mailbox waar ik waarvan ik de urgente gevallen al vast even beantwoord en dan is er morgen weer een dag. 

Donderdag
Vandaag weer gezellig een dagje werken in Tiel en dan lekker weekend! En wat voor weekend, ik ga je er straks alles over vertellen :) Na het werk breng ik mijn auto naar de garage voor een beurt en manlief pikt mij op. Helaas geen bezoekje aan mijn ouders vandaag.

's Avonds overleg ik nog even met iemand voor een leuke bestelling in mijn webshop. We overleggen de mogelijkheden en de kleurtjes roze die ik in mijn assortiment heb. Hopelijk komt er iets leuks uit!

Kleuren Roze Naamslinger

Vrijdag
Vandaag ga ik naar Amsterdam, yeah! Ik kijk er al weken naar uit, nou ja weken ook weer niet. Eigenlijk ging het balletje pas twee weken geleden rollen naar een idee van manlief. Maar het klonk zo aantrekkelijk, dus hielden we beide de agenda's vrij.

Maar heel eerlijk gezegd; boekte ik pas afgelopen dinsdag het hotel in verband met de kinderen, blijft toch spannend en het voelt ook een beetje egoïstisch. Achteraf gezien gebeuren er altijd dingen die je niet kan voorzien, maar misschien ook maar weer goed om niet alles te weten.

Zodra de jongens naar school zijn zet manlief mij af bij het station en het avontuur kan beginnen. Alles loopt boven verwachting goed en ik heb de dag van mijn leven. Ik zal er een apart blog over schrijven, anders wordt dit weekoverzicht echt veel te lang. 

Amsterdam Gracht Paleis

De meeste van jullie hebben al het een en ander meegekregen via mijn stories. Het was een mooie dag, het was heel erg rustig en kon alles doen wat ik wilde. Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de leuke en positieve reacties via de app of DM's.

Zaterdag
De volgende ochtend nuttig een heerlijk Corona-proef ontbijtje in mijn geweldige vensterbank in een hele fijne hotelkamer. Dit is overigens hetzelfde hotel dat we hadden geboekt voor de gecancelde trip met ons viertjes.

Nova Hotel Amsterdam

De rest van de dag nog even lekker op mijn gemak over de grachten en door de stad struinen, inclusief een rondvaart. Ik sluit mijn mini-weekend af met een afspraak bij de nagelsalon Lakwerk.

Rondvaart Amsterdam

Om vijf voor vier heb ik de trein vanuit Amsterdam en om tien over half vijf zit ik weer bij manlief in de auto, een record! Wat was het fijn en wat een geslaagde twee dagen. Ik kan het echt iedereen aanraden om een keer in je eentje wat te gaan doen. Het geeft je zo een gevoel van rust en vrijheid!

's Avonds val ik in slaap met een klein mannetje bij ons in bed. Die, ondanks dat hij de stoerste van de twee is, mij toch wel had gemist ♥

Zondag
Weer even terug op aarde landen na die twee heerlijke dagen. Ook al heb ik genoeg gelopen de afgelopen twee dagen, ik besluit om toch even een klein rondje te gaan hardlopen. Een fijn rondje van drie kilometer en een voldaan gevoel.

De rest van de dag kunnen jullie denk ik wel raden; wassen, strijken en huishouden. Leuk twee dagen weg, maar dat moet je als moeder dan wel weer bekopen met een achterstand ;) Tijdens het opruimen van de schone was, gelijk nog even genieten van mijn aankopen in Amsterdam en een mooi plekje geven in de kast.

Shoppen in  Amsterdam

Dat was het weer voor deze week. Het was een fijne week, ik ben weer helemaal opgeladen en we kunnen er weer tegenaan met nieuwe plannen en ideeën. Zoals ik al schreef speelde er tijdens mijn verblijf in Amsterdam ook nog iets af wat we niet konden voorzien en het wordt morgen dan ook een spannende dag. Daar vertel ik jullie volgende week meer over. Bedankt voor het meelezen en tot volgende week!

You May Also Like

4 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: