Week 37; Monstera, Nieuwe Kampeerplek, Influencer, Bestelling, Appelplukdag en Gezellige Afsluiter!

by - september 16, 2020

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht; de week waarin we genoten van ons herpakte ritme na de vakantie. Eindelijk was iedereen weer normaal aan het werk, influence-de ik er op los ;), gingen we appels en peren plukken en sloten we eindelijk de zomervakantie af!

Week 37 weekoverzicht Taxx Life Blog

Maandag
Vandaag is mijn parttime dag en iedereen is weer lekker naar school en aan het werk. Ik ga eerst een uurtje sporten en doe wat boodschappen. Ik scoor weer een mooie plant bij de Albert Heijn in de Bonus. 

Voor maar € 7.99 scoor ik deze mooie Monstera. In mei kocht ik ook al een bananenplant die het nog steeds goed doet. Dus goede hoop voor deze aankoop en hoe mooi staat hij op deze plek. Ik begin nu toch een beetje te twijfelen over de lamp waar ik afgelopen zondag over vertelde.

Monstera

De rest van de dag een beetje aan het werk in het huishouden en voor mijn blog. De jongens zijn druk met spelen en sporten.


Dinsdag
Vandaag weer aan de arbeid. Tijdens de lunch geniet ik van mijn geprepte couscous, toch wel blij met deze maaltijden kant en klaar in de vriezer. Gezond en makkelijk!

Food Preppen

Woensdag
Ik start de dag met een lesje bodyshape van de master himself. Best pittig, misschien nog wel pittiger dan als ik zelf een beetje sjok door die sportschool. Daarna fiets ik naar huis, verwen mezelf met een smoothie en plof ik op de bank. En doe ik iets wat ik eigenlijk nooit doe. 

Smoothie

Ik ga aan de slag met ons eiland van Animal Crossing. De jongens hebben het spel al een beetje links laten liggen, maar ik begin het echt leuk te vinden. Geïnspireerd door prachtige eilanden op YouTube maak ik onze kampeerplek helemaal mooi.

Animal Crossing Campingsite

Om twaalf uur begint de woensdagmiddag weer met vandaag alleen maar gymmen en verder lekker thuis. Waar ik nog even hard werk aan mijn blog en de mannen op pad gaan met hun Jantje Beton loten.

Donderdag
Vandaag weer aan de arbeid. Rond de middag word ik getagd op Instagram dat iemand ook een monstera heeft gekocht in de bonus. Haha, super grappig hoor, ben ik toch nog een influencer ;) 

Uit mijn werk rij ik as usual nog even langs mijn ouders en na het eten ga ik gelijk aan de slag met een leuke bestelling voor mijn webshop. Vandaag weer een prachtig wereldwondertje geboren, dus ik ga gelijk aan de slag voor ze.

Naamslinger Taxx Lifestyle

Vrijdag
Ook vandaag weer aan de arbeid, het is echt heel lang geleden dat ik op vrijdag heb gewerkt. Maar nu ik weer mijn pre-Corona schema werk wordt dit weer normaal één keer in de twee weken. Wel even wennen, maar ook wel weer gezellig die vrijdagen zo vlak voor het weekend!

Manlief gaat 's avonds weer eens een nachtje vissen. De jongens eten lekker mini pizza's die ze van de week van oma kregen. En manlief verrast mij met heerlijke sushi. En dat mag best na twee weken normaal eten; eindelijk lukt het me om deze goede flow vast te houden.

Sushi Albert Heijn Bonus

Zaterdag
Lekker rustig wakker worden met de jongens en een beetje rommelen in en om het huis. Ik werk eerst nog even aan mijn blog en daarna hard aan de slag in het huishouden. Ook vandaag blijk ik weer een goede influencer te zijn, wat ik word getagd door iemand die een leuke speeltuin bezoekt bij ons in de stad. Mede dankzij mij kwam ze op die plek terecht.

Manlief is rond het middaguur weer thuis en we rijden nog even naar een plek waar je vandaag appels kan plukken. Helaas valt het een beetje tegen, maar het levert wel mooie plaatjes op ;) Daarna nog even langs een perenboomgaard waar genoeg hangt voor de hele stad. En ze zijn ook nog eens super lekker. Met een volle tas keren we huiswaarts.

Landelijke Appelplukdag

Zondag
Ik start de dag weer lekker met een rondje van vijf kilometer, daarna lekker douchen en genieten van de zondag. 's Middags doen we nog wat boodschappen en we sluiten de dag af met een gezellige barbecue.

Het stond al een tijdje op de planning om samen met de achterbuurtjes de zomervakantie af te sluiten, maar steeds kwam het er niet van. Vandaag een mooie dag om het alsnog te doen. Helemaal gezellig en lekker!

BBQ Barbecue Hamburgeravond

En dat was het weer voor deze week, een fijne week rondom huis. Volgende week een leuke week voor de boeg, waarin ik onder andere ga collecteren voor de nierstichting. Ik ben benieuwd hoe dit gaat lopen in deze Corona-tijd. Mochten ze bij jou nou niet langs komen en je wilt toch doneren? Doe dat dan via deze persoonlijke link. Bedankt voor het meelezen en tot volgende week!

You May Also Like

2 Comments

 1. Mooie plant zeg! Leuke pot ook. Soms is de pot nog duurder dan de plant is mijn ervaring..haha. Dat houdt me wel eens tegen om een flinke plant aan te schaffen.

  Leuke week geweest volgens mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heel blij met de plant en de pot. De pot had ik gelukkig nog staan, ooit bij de Kwantum gekocht.

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: