Week 39; Uitslag Coronatest, Ziek van de Spierpijn, Verkeersexamen, Opruimwoede en Nieuwe Lamp!

by - september 30, 2020

Welkom bij weer een heel nieuw weekoverzicht; deze week kregen we de uitslag van een Coronatest binnen ons gezin, werd ik letterlijk ziek van de spierpijn, deed de oudste verkeersexamen en kreeg ik last van opruimwoede.

Week 39 Taxx Life Blog

Maandag
Vandaag mijn parttime dag en manlief is thuis in afwachting op de uitslag van een Coronatest. Afgelopen vrijdag, toen ik al lang en breed was ingecheckt in mijn hotel, kreeg manlief een telefoontje dat hij op vier september in contact zou zijn geweest met een besmette collega. Omdat hij op dit moment zijn inspecties uitvoert bij zorginstellingen leek het verstandig om te testen. 

Het was even een kleine omschakeling in mijn hoofd die middag daar in Amsterdam, al was de kans heel klein dat hij het heeft. Maar misschien ook wel fijn als er een test wordt gedaan in het gezin. Ik denk dat iedereen wel eens zijn twijfels heeft bij lichte klachten en dat je dan denkt; is dit het begin van!? Vaak ebt dat weer weg, maar met een verkouden tiener in huis kwam het misschien wel op het juiste moment.


Zo gezegd zo gedaan, gelukkig kon hij het weekend nog terecht bij een fiets-teststraat in Utrecht en binnen 48 uur zou hij de uitslag krijgen. Gelukkig was het een stuk sneller dan de 48 uur en na een paar keer inloggen via de DigiD stond de testuitslag er op; negatief!

Uitslag Coronatest

Opgelucht beginnen we aan onze dag en fiets ik met een gerust hart naar de sportschool. Waar ik heel eerlijk al voel dat ik flink over mijn grenzen heen ga. De gevolgen zijn dan ook flink, maar daar merk ik nu gelukkig nog niks van :)

Verder mag ik vandaag aan de slag met een super leuke bestelling waar ik vorige week al contact over had met een klant. Het worden twee leuke naamslingers waar ik nog weinig over kan zeggen :)

Naamslinger Taxx Lifestyle

Dinsdag
Vandaag iedereen weer aan de arbeid nu de kans bijna nihil is dat er iemand Corona heeft binnen ons gezin. Een normale werkdag met heel veel spierpijn. Het is echt vreselijk, ik kan helemaal niets met mijn armen. 

Bestelling Taxx Lifestyle

Wel breng ik na mijn werk nog even de leuke bestelling weg. We kletsen nog even een half uurtje bij de deur, wat zijn er toch leuke, aardige en oprechte mensen. En omdat het toch een beetje voelt als thuiskomen, rijd ik met een berg positieve energie door naar huis.

Waar ik 's avonds toch wel een soort van instort momentje heb wat betreft de spierpijn, ook al doe ik helemaal niets, de pijn is er gewoon. Hopelijk kan ik het morgenochtend een beetje wegsporten.

Woensdag
Op naar de sportschool voor een lesje bodyshape om die armspieren een beetje losser te krijgen. En dat gaat goed gelukkig, ik voel het wel, maar het geeft ook verlichting. Met een voldaan gevoel naar huis waar ik een heerlijke lunch maak met goede vetten. Gisteren kregen we namelijk heerlijke verse paling van de achterbuurtjes. 

Salade Gerookte Paling

Verder weer de standaard woensdagmiddag met gymmen en sinds deze week ook tennis. De dinsdagles is verplaatst naar de woensdag. Met ook nog de reddingsbrigade vanavond zijn we voortaan de hele woensdag onder de pannen.

De oudste heeft vandaag de kinderpostzegels meegekregen van school en krijgen ze bij de sportverenigingen loten van de Grote Club actie. En dan hadden we nog Jantje Beton-loten liggen. 

Loten en Kindrpostzegels 2020

Ik weet niet hoe andere ouders hier mee omgaan, maar ik vind dit toch wel een ding hoor. Aangezien je toch bijna alleen maar 'nee' krijgt aan de deur ben je echt aangewezen op opa's, oma's en af en toe een hele lieve oudtante of oom en zelf maar een partij loten kopen. Ik ben echt benieuwd hoe andere ouders hiermee omgaan? 

Donderdag
Vandaag weer aan de arbeid en naar school. De mannen fietsen uit school naar hun jarige oma waar wij eind van de dag ook aansluiten om op afstand oma's verjaardag te vieren.

's Avonds hebben we sinds tijden weer een een Ouderraadvergadering van school. Ook dit ligt door de Corona al maanden op zijn gat. Er zit een gedeelte op school en een gedeelte thuis omdat we met een paar mensen bijeen mogen komen. We maken een planning voor het schooljaar en zien wel wat er door de maatregelen door zal kunnen gaan. 

Online Vergaderen

Vrijdag
Ook voor mij weer een werkdag vandaag, ik moet er nog steeds een beetje aan wennen ;) De oudste heeft vandaag verkeersexamen op de fiets, super spannend natuurlijk. Volgende week krijgen we de uitslag.

Verkeersexamen Culemborg

's Avonds kijk we de eerste aflevering van 'The Mask Singer' waarvan ik vorig seizoen nog dacht; 'wie kijkt dit!? Maar we zijn er unaniem over uit, dit wordt onze nieuwe vrijdagavond invulling.

Zaterdag
Vandaag lekker aan de slag in huis. Ten eerste hebben we flink wat op te ruimen om het allemaal weer beetje toonbaar te maken en verder wil ik ook wat grondiger gaan opruimen. Ik was deze week twee dingen kwijt waar ik het hele huis voor op zijn kop heb gezet. 

Ik kwam dingen tegen waarvan ik echt dacht wat moet ik er mee!? En na het kijken van de Netflixserie 'Get Organized' van de The Home Edit wordt het echt tijd voor een grondige opruimronde. Ik begin in de badkamer met het badkamermeubel en dat voelt echt heerlijk. We zijn er nog niet, want na het organiseren heb ik letterlijk 72 haarelastieken en 42 haarspeldjes, wat moet je ermee?

Opruimen The Home Edit

Zondag
Vandaag start ik de dag met een rondje hardlopen, ik ging voor de vijf kilometer. Helaas worden het er maar vier en wandel ik de laatste kilometer uit. Ik zal jullie verder mijn frustratie besparen.

Na de lunch rijden we nog even naar wat woonwinkels en kopen eindelijk een nieuwe lamp voor op het toilet. Ik kan wel blijven wikken en wegen, maar omdat ik toch steeds weer bij deze lamp uit kom en hij inmiddels online al uitverkocht is, rijden we naar de winkel toe. Gelukkig heb ik de laatste!

Kwantumlamp

Eind van de middag doen we nog wat boodschapjes en gaan we op familiebezoek. Het wordt een gezellige middag om 's avonds op en relaxte manier de week weer af te sluiten.

Het was een week met een gekke start, maar uiteindelijk ook heel fijn. Volgende week staat er een mijlpaal op het programma. Ik hoop dat eventuele 'nieuwe' Corona-maatregelen geen roet in het eten gooien, maar dat lezen jullie volgende week. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: