Week 10; Online Lessen, Huiskok, Eindelijk weer Ruimte en Verjaardagsweekend in Limburg!

by - maart 17, 2021

Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht; deze week maakte een onverwachte start, waardoor we weer even moesten schakelen. Gelukkig viel het allemaal mee en hadden we een gezellig verjaardagsweekend in Limburg.

Week 10 Taxx Life Blog

Maandag
De week begint even anders dan verwacht; gisteren eind van de middag kregen we het bericht dat de jongste vanaf morgen weer in het online les programma gaat vanwege een mogelijke besmetting in de klas. Vandaag vrij en vanaf morgen thuis aan de bak.


Gelukkig werk ik vandaag al thuis, maar het is weer even schakelen en puzzelen deze week. Gelukkig mag de oudste wel gewoon naar school, zo lang er geen klachten zijn. Omdat het een lui dagje is geweest voor de jongste, helpt hij ons 's avonds mee met het koken.

Spaghetti Maken

Dinsdag
Vandaag een extra dagje thuiswerken geregeld om samen online aan het werk te gaan met deze topper. Het wordt een gezellige dag, je moet er toch wat van maken ;)

Thuiswerken Online Les

Woensdag
Mijn vrije dag en de kleine aan zijn online les programma. Kan ik mooi even aan de bak ik huis en eindelijk in plaats van klussen eens lekker opruimen en schoon maken. 

De voorzolder was echt één grote dumpplek geworden van klusspullen en andere rotzooi. Het lukt om een hoop op te ruimen en uit te zoeken. Kan ik eindelijk weer op een normale manier naar mijn wasmachine lopen in plaats van hink-stap-sprong.

De andere kant van de voorzolder is nu nog onze enige opbergplek in huis, dus blijft voorlopig zo als op de foto. Al mag er nog wel een sorteer en minimaliseer-ronde doorheen. Maar voor nu dik tevreden.

Voorzolder Opruimen

Donderdag
Vandaag wordt het laatste onderdeel van de zolderkamer geleverd, tenminste we kunnen het ophalen bij de winkel. Het is een mooie zitzak-stoel en deze kreeg hij voor zijn verjaardag van opa en oma. Een lekkere hangplek voor hem, maar ook voor zijn broertje of vrienden.

Zitzak stoel

Vrijdag
Vandaag vertrekken we richting Limburg voor een gezellig verjaardagsweekend met zijn viertjes. Maar voor het zo ver is, moet er nog heel veel gebeuren. En dat is nog zacht uitgedrukt.

Ik heb een afspraak bij de fysio, begeleid de jongste nog een beetje tijdens zijn online school en rij zelfs nog voor twee uurtjes naar mijn werk. Lekker hectisch, maar als de oudste uit school is vertrekken we, volgens planning, richting Limburg.

Onderweg is het echt heel slecht weer met onweer, hagel en wind. Maar bij aankomst valt het gelukkig mee en zien we zelfs de kans om het park te verkennen. Daarna bestellen we lekker eten en kan ons verjaardagsweekend beginnen.

Centerparcs de Peel

's Avonds bij de koffie hebben we een super lekker appeltaartje die we meekregen van de buurtjes. Dit is toch te lief, we hebben een hoop goed te maken als we weer thuis zijn ;)

Klein Appeltaartje

Zaterdag
Een collega tipte mij over het drielandenpunt. Toen ik dit gisteren op de heenweg voorstelde aan de jongens,  werd er gelijk enthousiast gereageerd! Het is nog best en stukje rijden vanaf het park waar we zitten, maar het was zeker de moeite waard. 

Hoe leuk is het om in drie stappen in drie verschillende landen te zijn, terwijl dat eigenlijk niet eens mag volgens de Corona-maatregelen ;)

Drie Landen Punt

De rest van de dag lekker relaxen in het huisje en echt een beetje vakantie vieren. s' Avonds kijken we gezellig naar de eerste aflevering van LEGO-masters onder het genot van een heerlijk pre-birthday-borrel met de openhaard aan.

Borrelen en Openhaard

Zondag
Vandaag is het feest, de oudste is vandaag twaalf jaar oud geworden. Wat en leeftijd! Speciaal voor hem schreef ik een persoonlijk blog. Dit is ook gelijk de laatste en zal ik hem verder op social media met rust laten vanaf nu, dus ook de laatste verjaardagsfoto's van hem zijn gedeeld ;)

Verjaardagsfoto's jaar 1 tot met 12

Er wordt een feestelijke dag met zijn viertjes en we worden bestookt met berichtjes en telefoontjes. Echt te leuk! 's Middags maken we nog even een wandelingetje door een dichtbijgelegen bos. De jongens hadden natuurlijk geen zin, maar uiteindelijk was het super leuk met zelfs nog een soort speel- en klimbos. 

De Peel America

's Avonds gaan we gourmetten om de feestelijke dag af te sluiten en de stank morgen in dit huisje achter te laten. ;)

Dat was het voor deze week, we hebben een heerlijk verjaardagsweekend gehad en daar gaan we komende week nog even lekker mee door. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

1 Comments

  1. Wow, wat was het weer een mooi overzicht.

    Zelf ook al eens naar het drielandenpunt geweest; het is inderdaad indrukwekkend.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: